LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Főoldal

11 kreatív szülinapi helyszín, amit biztosan imádni fognak a gyerekek

Share

Összegyűjtöttünk 11 remek helyszínt, ahol az alkotókedvűtől a kalandvágyóig, a kis fizikustól a leendő cukrászig, totyogós ovistól a „komoly” iskolásig, minden gyerek garantáltan jól érzi magát.

Porontyainknak ovis és iskolás korban már olyan sok barátjuk van, hogy nem ritka, ha akár tíz meghívottal is számolnunk kell. Ezért teljesen érhető, ha mi szülők nem akarjuk otthon bevállalni a zsúrt. De az is megesik, hogy valami különlegesebbre vágynak a csemeték, amit otthon nem lenne könnyű megvalósítani.

Óvodásoknak

1. Bilimbo Háza

Ragyogó szülinapi helyszín kisebbeknek és kicsit nagyobbaknak is. Olyan izgalmas témákkal várják a lurkókat, mint: kalózos, hableányos, indiános, állatkölykös zsúr, de a Harry Potter és a Csillagok háborúja rajongók is kedvükre mulathatnak.

bilimbo
Cím: 1016 Budapest, Nyárs utca 3., 1037 Budapest, Bécsi út 268. Fsz 1., 1028 Budapest, Hidegkúti út 90/A.

Ár: 2 500 Ft/gyerek, hétvégén minimum 17 gyerek (42 500 Ft) díja fizetendő. Itt tudhatsz meg többet!

2. Gyermekvasutazás

Akármennyit változott is és modernizálódott a világunk, még mindig ugyanolyan izgalmas program a kicsiknek egy vonatozás, mint nekünk volt gyerekkorunkban. És ha már maga a vonatozás izgalmas, mennyire lehet fantasztikus, ha ezt a saját vonatunkon tesszük? A hűvösvölgyi állomásról ugyanis egy saját különkocsival utazhatunk, miközben ünnepelünk és tortázunk. A különkocsi a Széchenyi-hegy állomáson akár félre is állítható, ha kedvünk szottyanna egy kis erdei sétára vagy játszóterezésre.

gyermekvasút
Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgy

Ára: 52.000.- Ft – 78.000.- között.  Itt tudhatsz meg többet!

3. NOHA

A gyerkőc egy kreatív gézengúz, aki fél percenként mást szeretne csinálni? Akkor megvan a neki való szülinapos program, ugyanis a NOHA az hely, ahol az alkotó gyerekek igazán elemükben lehetnek. A tematikus szülinapokon festhetnek-rajzolhatnak, de akár kerámiázhatnak is. Aki pedig táncos vagy valamilyen drámajátékos programra vágyna, az is kedvére válogathat a jobbnál-jobb ajánlatokból.

noha

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 12.

Ára: 25.000 Ft – 50.000,- Ft.  Itt tudhatsz meg többet!

4. Mesemúzeum

Öt éves kortól olyan mesebeli kalandokkal várnak a kicsikre, melyek során elrepülhetnek egy titokzatos király birodalmában, vagy akár segíthetnek megfejteni egy fondorlatos rejtélyt is a boszorkányoknak és varázslóknak szóló szülinapon. Az igazán bátrak pedig megpróbálhatják kiállni a hét próbát.

mesemuzeum

Cím: 1013 Budapest, Döbrentei u. 15.

Ára: 30.000.- Ft / max 15 fő.  Itt tudhatsz meg többet!

Iskolásoknak

1. Kockacsoki

Ebben a profi, gyerekbarát konyhában nem csak a különféle csokikba, hanem a csokikészítésbe is belekóstolhatnak a lelkes cukrász-jelöltek. Nem olcsó mulatság, de a melyik gyerek ne imádná?

kockacsoki2
Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 12.

Ára: 6.000. -Ft /gyerek.  Itt tudhatsz meg többet!

2. Humusz

Öko-csemetéknek ajánljuk ezt a rendhagyó és abszolút zöld zsúrt. Izgalmas játékokon keresztül szivárog be a gyerekfejekbe a környezettudatos gondolkodás. Igény esetén ökológiai gazdálkodásból származó ételeket és italokat is rendelhetünk.

humusz
Cím: 1111 Budapest, Saru u. 11.

Ára: kb. 40.000.- Ft-tól.  Itt tudhatsz meg többet!

3. Borarti

Budaörsön akadtunk erre a fantasztikusan kreatív és inspiráló alkotótérre. Itt igazi műhelyhangulatban, közös alkotással ünnepelhet a gyereksereg. A kis művészek újrahasznosított alapanyagokból egyedi műalkotásokat készítenek.

borarti

Cím: Budaörs 2040, Ébner György köz és Clementis utca sarok

Ára: 20.000. -Ft-tól.  Itt tudhatsz meg többet!

4. Makerspace

Egyik kedvencünk ez a közösségi alkotóműhely, ahol elkészíthetik a gyerekek akár saját hímzett nyakláncukat, de áramkörkészletek felhasználásával izgalmas játékokat, találmányokat, robotokat lehet építeni. Készíthetnek lézervágott tárgyakat, sőt tervezhetnek sütiformát és ki is nyomtathatják azokat.

makerspace
makerspace2

Cím:  2094 Nagykovácsi, Kolozsvár utca 2/B

Ára: 25.000.-Ft-tól.  Itt tudhatsz meg többet!

5. Mindcrime

Íme, egy élő szabadulójáték azoknak a nagyobb gyerekeknek, akik szeretik a logikai játékokat, szeretik megfejteni a titkokat és felderíteni a rejtélyeket. Kilenc éves kortól ajánlják.

mindcrime

Cím: Budapest, Katona József u. 21.

Ára: 11.000.- Ft/ 5 főtől.  Itt tudhatsz meg többet!

Sportos szülinapok fiúknak és lányoknak

1. Hapkido Suli – Diamond Sportiskola

hapkido2

Versenyszellemmel bőségesen megáldott gyerekek szülinapjára kifejezetten ajánljuk. Kipróbálhatnak egy igazi hapkido (taekwondo) edzést: sorversenyek, szivacskardozás, akadálypálya, ugróasztal és szivacsbirkózás minden mennyiségben. A buli végére garantált a kifáradás!

hapkido

Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

Ára: 18.000.- Ft /15 fő.  Itt tudhatsz meg többet!

2. Fogarasi Siískola

Ha valamelyik családban olyan szerencsés együttállás van, hogy a gyerkőc télen született és még síelni is imád, akkor szerintünk ez abszolút kedvenc szülinapi program lesz.

fogarasi

Cím: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.

Ára: 25.000.- Ft / 7 fő.  Itt tudhatsz meg többet!

+1: Alternatívák otthonra

Logikoffer

Ha mégis úgy döntenétek, hogy az iskolás gyerkőcnek otthon tartjátok a bulit, íme egy zseniális, bőröndbe zárt kincskereső logikai társasjáték a szabadulós játékok mintájára. Három féle bőrönd- három féle téma! Egyszerűen kiválasztjátok a témát, majd hazaviszitek a bőröndöt és indulhat a játék egy otthoni zsúr keretében. Hát nem fantasztikus?

dzsungel_kincse

Cím: 1118 Budapest, Köbölkút u. 7.

Ára: 7.000.- Ft-től.  Itt tudhatsz meg többet!

Csodálatos érzés, amikor gyermekeink évekkel később is felemlegetik egy-egy különleges szülinapi bulijukat. Ilyenkor nagyon jó belegondolni, hogy egy életre szóló élményt kaptak a gyerkőcök – ezekkel a programokkal pedig garantált a felejthetetlen születésnap!

gsbox_banner

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like