LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Fashion Rácsodálkozom

Megérkeztek az első képek az Ocean’s Eight nyolc dívájáról!

Share

Cate Blanchett-től Sandra Bullockon át Rihannáig ragyog a glam! 

A Szellemirtók teljesen női szereplőkkel való újraforgatásával hivatalosan is elkezdődött a filmipar feminizmusa: a férfi csapatok alakította klasszikusokat most mind-mind női többséggel láthatjuk újra. Ilyen a 2018-ban a mozikba kerülő Ocean’s Eight is, melyben az Ocean’s Eleven trilógia hímhordáját most egytől egyig káprázatos dívák alakítják!

gallery-1485799684-hbz-oceans-eight-embed gallery-1485800144-hbz-oceans-eight-1-embed

Nagyon komoly hölgyeket vezényeltek össze a filmhez: Sandra Bullock alakítja Debbie Oceant (aki elméletileg az előző filmekben george Clooney által alakított Danny Ocean húga), Cate Blanchett mint Lou, Sarah Paulson mint Tammy, Anne Hathaway Daphne Klugerként, Rihanna mint Nina Ball, Helena Bonham-Carter Rose szerepében, Mindy Kaling Amitaként és végül Awkwafina mint Constance. Epikus gárda – az meg csak cseresznye a torta feminista habján, hogy a filmben még Kim Kardashian és Kendall Jenner is fel fog bukkanni egy-egy jelenet erejéig. Íme az első hivatalos kép mind a nyolc dívával:

Most igazából arra lennénk kíváncsiak, hogy amennyiben régi klasszikusokat játszatnak újra női gárdával, kik játszanák mondjuk a Gyűrű szövetségét, ha nőkkel forgatnák újra? – és ezek után még az is lehet, hogy nem olyan légből kapott ez a filmötlet…. Mindenesetre nagyon várjuk Ocean nyolc díváját a vászonra!

Tags: