LOADING

Type to search

Ez+az

Az öt legjobb Halftime Show – szerintünk

Share

A Super Bowl félidejében sok minden történik. Többek közt Amerika megmutatja, hogy mi az a szórakoztató ipar…

Szabálytalan ötpontos felsorolás tőlünk, akik mindig másnap nézzük meg a műsort.

5. N’Sync, Britney Spears, Mary J. Blige, Nelly és az Aerosmith

2001-ben még Justin Timberlake sem az volt, aki. Az azonban teljesen nyilvánvaló már ezen a felvételen is, hogy mennyire kiragyog a többiek közül. Az N’Sync és az Aerosmith oda-vissza adják a mikrofont, mígnem megérkezik Britney, Mary és Nelly a Walk this way-re. Na, így kell bulizni.

4. Beyoncé

A művésznő 2013-ban volt a Halftime Show háziasszonya, és utána, természetesen mindenki róla beszélt. Elképesztő műsort csinált, ahogy szokott. A Desteny’s Child tagjai is tiszteletüket tették.

3.  Madonna 

A köznyelvbe “Gladiator Show”-kén bevonuló, nos, show, volt az első olyan, amit itthon is felkapott a média. Akkortájt a Facebookon körbejárt ez a mondat, “Félidőben betolták Madonnát színpadostul, gladiátorostul, lámpástul mindenestül, itthon pedig Csiszár Jenő nem tudja kezelni a tabletjét a DAL című műsorban.” Igen, ez kérem vegytiszta szórakoztatás.

2. Lady Gaga

Mivel lopta be magát a szívünkbe ez a nő annyira, hogy Madonna és Beyoncé elé soroltuk? A szó, amit le fogunk írni, az, hogy dög. Le mert elereszkedni a tetőről, hibátlanul végigugrálta, táncolta énekelte az előadást, de amivel több, mint a listában szereplő többi hölgyek, az a szenvedély, amivel mindezt csinálta. Bocsi Beyoncé és Madonna, de Gaga még mindig hozza azt a tüzet, amit bennetek már hiába keresünk…

  1. Prince 

Sokáig éljen a herceg! Nem csak egy egész stadion hallgatott el a Purple Rain dallamaira, de a Foo Fighters tagjai is a szívükhöz kaptak, amikor Prince váratlanul elkezdte játszani a “Best of you”-t.(Dave Grohl azóta sem érti…állítólag tényleg nem tudott róla…) De van itt Proud Mary és All along the watchtower is… Ő a legjobb, nem is kérdés. Ma már biztos nem bírjuk ki a Purple Rain-t bőgés nélkül…

 

Tags: