LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

Tíz film, ahol a színészek tényleg szerelmesek voltak…

Share

Az, hogy előtte vagy közben szövődött-e a románc, ma már filmtörténelem.

1

Gigli/Gengszterrománc

2003

Jlo és Ben Affleck, másnéven Bennifer. Emlékeztek még? A hosszú szerelem valahol itt kezdődött, bár erre a bűn rossz filmre ez sem mentség. Kétszer majdnem összeházasodtak, aztán mégsem.

 

7

(A fotó nem a Mint a villámból, hanem a Túl az Óperencián című filmből való)

Days of Thunder/Mint a villám

1990

Ez sem éppen egy remekmű. Mindkét színészt láttuk azóta sokkal jobb filmekben is. De legalább ebben benne volt Robert Duvall. A forgatás kezdetén Nicole Kidman csak egy kezdő színésznő volt Ausztráliból, Tom Cruise feleségeként azonban a világhírt is elérte. A válás nehéz volt, de úgy tűnik ez a Tom Cruise feleségek sorsa…

2

Vicky Cristina Barcelona

2008

Penélope Cruz és Javier Bardem nem először játszottak együtt, a színésznő szerint azonban a Sonka!Sonka! című filmben Javier szóra sem méltatta őt. Ma már házasok, és jóban rosszban kitartanak egymás mellett. Legyen így sokáig!

3

Cruel Intentions/Kegyetlen játékok

1999

Le sem tagadhatják a kémiát ami közöttük van! Reese Witherspoon és Ryan Phillippe össze is házasodott és két gyermekük is született.

4

The Apartment/Szerelmi fészek

1996

A kezdő olasz színésznő, Monica Bellucci és az akkor már sikeres Vincent Cassel első találkozása ez a film. A nagy nőcsábász hírében álló francia, állítólag elég nehezen hódította meg szíve hölgyét, aki viszont feleségül ment hozzá, és a filmtörténet egyik legerősebb, és legszebb párja voltak évekig.

5

The Rum Diary/Rumnapló

2010

Gyorsabb leánykérés, rövidebb házasság, viharosabb válás. Johnny Depp és Amber Heard mai napig üzenget egymásnak a sajtóban, pedig olyan szépen indult minden. Míg Vanessa Paradis tizennégy évig várt a lánykérésre, Amber néhány hónap alatt Mrs. Depp lett. Aztán már nem.

6

Step Up

2006

Ez a film is felejthető lenne, ha nem lenne benne Channing Tatum. (Van még néhány ilyen…) Jenna Dewan nem csak egy nagyszerű táncost, hanem egy férjet is találta, mire a film véget ért. Ma már egy csodálatos kislány boldog szülei.

8

Alfie

2004

Jaj, és itt van Jude! Mit is mondjunk erről a románcról Sienna Millerrrel, ami egyszerűen nem akart véget érni… Nagy szerelem volt, csúnya szakítással, bulvárlapokkal, minden rossz dologgal.

9

Mr. & Mrs. Smith

2005

Ehhez a pillantáshoz nincs mit hozzátenni. Tizenkét év házasság, három közös gyerek. Csúnya válás.

10

 

The Amazing Spider-Man/A csodálatos pókember

2012

Emma Stone és Andrew Garfield kapcsolatának kezdete, ami azóta is tart. Igazán kedves és cuki páros, vigyáznak egymásra, vigyáznak a szerelmükre. Megértjük.

Tags: