LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal

Worst of … Carrie Bradshaw legrosszabb pasijai, akiket te is ismersz

Share

Emlékszel? Nézted a sorozatot és szörnyülködtél… aztán rájöttél, hogy ezt a férfit te is ismered, ilyennel már neked is volt dolgod…

Hogy követendő példát mutatnak-e, vagy sem, az vitatott, azonban biztos, hogy örök érvényű igazságokra világítanak rá a Szex és New York szereplői. Következzék most egy 100 %-ig szubjektív gyűjtemény 4 olyan férfiról Carrie Bradshaw életéből, akik szerintem méltán kiérdemlik a legrosszabb pasi címet.

 A Gyáva

1

Ígéretesnek indult Carrie és Jack Berger – szintén író – kapcsolata. Aztán ahogy lenni szokott, felmerült korunk egyik legmeghatározóbb problémája: Sikeresebb a Nő. A Férfi nem fogadja el az ajándékot, mert a Nő jobban keres. A Férfi nem jár társasági eseményre, mert a Nő ismertebb. A találkozások el-elmaradnak, a hívások ritkulnak. Igaz, hogy egy szakításra nincs megfelelő mód és jó alkalom, de semmi sem lehet rosszabb annál, mint egy „szakítós-cetli” társaságában ébredni.

post it gif

Az Önző

Alexandr Petrovsky, a méltán elismert művész, aki mindent tökéletesen csinál, csak éppen kapcsolatra alkalmatlan. Az a típusú férfi, aki még akkor is szingli, amikor egyébként foglalt. Semmi sem fontos csak az, hogy a saját érdekei érvényesüljenek, és az ő álmai váljanak valóra. Ne felejtsük el hogy, a mi Carrie-nk még New Yorkot is elhagyta érte.

A Nőfaló

Talán nem mindenkinek ugrik be rögtön a rocksztár epizódszerepe, viszont egy jól ismert típust testesít meg Jon Bon Jovi, a sorozat második évadában. Seth Robinson, egy szemrevaló férfi, aki rendelkezik ama csodás képességgel, hogy már csak a pillantásával is vetkőzésre bír. Persze nem a legszerencsésebb a pszichológus várótermében randit egyeztetni, de ilyen pasiért sutba dobhatjuk időnként az elveinket. Ez a férfi, aki az első együtt töltött éjszaka során közli még az ágy melegében, hogy valójában nem értékeli a nőket, csak az kell, hogy lefektethesse őket. A tanulság, hogy mindig válasszunk jól! Egyszerű, nem? (Ha-ha!)

4

 A „Nagyő”

Tudom-tudom, főhősünk története happy enddel zárul John James Preston karjaiban, azonban ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Mr. Big egy szemétláda (is tudott lenni). Hat évadon át izgulhattuk végig szerelmük alakulását. Ez volt az a nagy szerelem, ami kicsit sem akart jól elsülni.  A férfi, aki szeret megjelenni velünk, szeret csak úgy lenni velünk, de az őszinte érzések kimondása már komolyan gondot okoz számára. Mindenünket neki adnánk, cserébe neki semmi sem kell tőlünk.

Sok békát meg kell csókolni az igaziig, mi azonban, ahogy sorozatunk szereplői is, változatlanul azt mondjuk: Higgy a szerelemben!

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like