LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal Kipróbáltuk

Leteszteltük – Magister Products habkrémek

Share

Igen, tudjuk, hogy a Maccarone Habkrém most a sláger (és nem véletlenül!) de mi a Vanília-Narancsvirágos terméket IS! górcső alá vettük. Avagy miben különbözik a habkrém egy testápolótól?

Ezt a kérdést kaptuk legtöbbet olvasóinktól, amikor először áradoztunk a Magister Products új termékéről a Maccarone Habkrémről. 

A válasz valahogy így hangzik, textúrájában sokkal lágyabb, finomabb, ugyanakkor sokkal gyorsabban felszívja a bőr, és hosszabban tart a hidratáltsága. Nem okoz “nehéz” érzetet, ami azért fontos, mert én a fürdés utáni testápolózást valahogy mindig időigényesnek éreztem, és néha végtelenségig kellett várnom, hogy az egész testem beszívja a krémet. Ilyenkor legtöbbször eljártam egy hula-hula táncot és így néztem ki a fürdőszobában:

giphy

A “habkrém” egyébként tökéletes szó, hiszen ez egy krém, ami inkább hab…

Maccarone Habkrém

DSCF0538

Miután átvettem a csomagomat és kibontottam, azonnal írtam a Magister Products háziasszonyának, Dr. Mester Ildikónak, hogy nagyon nagy bajba sodort. Eddig is hatalmas rajongói voltam a termékeiknek, de ez valami csodás, és függőséget okoz.

A rózsaszín krém telis-tele van természetes hatóanyagokkal, (ITT olvashatod el!) de nekem a mandulaolaj amúgy is gyengém, “harmincplusszos” nők figyeljetek, csodát tesz a bőrötökkel. Bátran állíthatom, hogy a különleges illatélmény, a puha textúra és a kifogástalan alapanyagok elegye ez a termék, amiben egyébként külön imádom, hogy rettenetesen csajos. Az illat, az állag, és úgy az egész “cakk um pakk”, ahogy anyukám mondja, akinek egyébként rendelek egyet mindenképpen mert legutóbb amikor nálunk járt nagyon szemezett vele.

Vanília-Narancsvirág Habkrém 

Egy apró személyes dolgot árulok most el, hiszen ezt a habkrémet Ildikó kifejezetten nekem küldte el a Goodstuff szerkesztőségébe. Nem titok, hogy a magazin fontosnak tartja, hogy olyan értékeket mutasson meg, mint szakértelem, precizitás. Ha ezt egy generációkon átívelő “családi” vállalkozásban találjuk meg külön örülünk, mert mindig jó látni, ahogy fennmaradnak a tradíciók, hogy az utódok megtalálják az értéket abban, amiben a szüleik. A Magister Products is ilyen, Dr. Mester Ildikó pedig igazi példa arra, hogy hogyan kell saját egyéniségünket, hozzáértésünket egy olyan vállalkozásba beletenni, aminek alapjait az elődeink rakták le.

vaníliás2 v2

Egy korábbi beszélgetésünk alkalmával meséltem el Ildikónak, hogy a narancsvirág illata az, ami akár napközben is stresszűző, használtam már több terméket, de ez az az illat, ami tökéletes számomra. Megnyugtat és felemel egyszerre, és mivel átlag napi 6-8 órát töltök gépeléssel, fontos, hogy a karomat, kezemet is átmasszírozzam akár többször is egy nap. (Elfáradok, mit csináljak…) Gondolhatjátok, hogy mennyire vártam ezek után, hogy megérkezzen a vaníliás, narancsvirágos habkrém, ami most is itt van a klaviatúrám mellett, és mindjárt kézbe is fogom venni.

Szóval, az illata valami mesés, az állagára pedig tökéletesen ugyanazok a jellemzőek, mint a Maccaron-ra, nehezen tudnék választani a kettő közül, de szerencsére nem is kell, mert a 200 milliliteres kiszerelés bőven elég lesz még jó ideig!

(Jegyezzük meg azt is, hogy a Magister Products dolgozik az egyik legjobb árkategóriában a piacon, és rengeteg termékük van, így érdemes szétnézni náluk bármilyen bőrtípusba tartozunk! Ja! És babatermékek is vannak!)

  1. VANÍLIA- NARANCSVIRÁG HABKRÉM 2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
  2. MACCARONE HABKRÉM 2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1