LOADING

Type to search

Családozom Ez+az Rácsodálkozom

15 híres pár, akik bebizonyítják, hogy igenis létezik a mindhalálig szerelem

Share

Sokszor úgy tűnik, hogy a filmgyártás fellegvárában mindenki elválik, mégis akadnak kivételek, akik a nehézségek ellenére kitartottak egymás mellett és még a mai napig boldog házasságban élnek. Most mutatunk nektek 15 olyan híres párt, akik már  jó hosszú utat jártak be együtt.

Meryl Streep és Don Gummer, 38 éve házasok

1

Tökéletes harmóniában élnek majdnem négy évtizede. Az isteni Meryl így nyilatkozott férjéről: “Nem tudom mit csinálnék nélküle? Ha nem találkoztam volna vele, mostanra már halott lennék, de érzelmileg egészen biztosan. Ő a legnagyszerűbb ember!”

Danny de Vito és Rhea Perlman, 34 éve házasok

2

Danny de Vito és élete szerelme még színházi éveikből ismerik egymást, majd két hét együtt járás után össze is költöztek. Három gyermekük született és a legidősebb lányuk, Lucy is színésznek készül.

Denzel és Paulette Washington, 33 éve házasok

3

Ők azok, akik még mindig boldogságban élnek, annak dacára, hogy nagyon sok mindenen mentek keresztül. Paulette úgy fogalmazott, hogy ” az igaz szerelem a megpróbáltatások ellenére is megmarad”.

Goldie Hawn és Kurt Russell, 33 éve együtt

4

1983-ban  a Második műszak című film forgatásán szerettek egymásba és elválaszthatatlanok azóta is. Kurt Russell szerint:  “Nincs szükségünk arra, hogy összeházasodjunk, nincs szükségünk a társadalmi elvárásokra sem. De tiszteljük egymást és mindössze az életünk két százaléka volt rettenetes, még kettő semmilyen, a maradék kilencvenhat százalék pedig varázslatos.”

Oprah Winfrey és Stedman Graham, 30 éve együtt

5

Ők is papír nélkül élik boldogan az életüket és gondolják, úgy, hogy semmi nem lenne másként, ha összeházasodnának.

Rita Wilson és Tom Hanks, 28 éve házasok

6

Az Önkéntesek című film szereplő válogatásán találkoztak először. A többi beszédes lány között a szótlan Ritát olyan különlegesnek találta Tom Hanks, hogy végül beleszeretett.

Michael J. Fox és Tracy Pollan, 28 éve házasok

7

Michael se tudja elképzelni az életét Tracy nélkül. Amikor kiderült a betegsége, megkérdezte a lányt, hogy akar-e együtt élni egy Parkinson kórossal. Természetesen Tracy erre is igent mondott.

John Travolta és Kelly Preston, 25 éve házasok

8

Egymást támogatva sikerült átvészelniük egy óriási veszteséget.

Sting és Trudy Styler, 24 éve házasok

9

30 éve szerelemesek, és 25 éves házasságuk fennállása alatt négy gyereket neveltek fel és a mai napig nem fáradtak bele, hogy százszor is elismételjék, mennyire szeretik egymást.

Michelle Pfeiffer és David E. Kelley, 23 éve házasok

10

Michelle akkoriban ismerte meg férjét, amikor nyakig benne volt egy örökbefogadási procedúrában. David eleinte csak a baba miatt látogatta meg, majd azon kapták magukat, hogy nem akarnak elválni egymástól.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness, 20 éve házasok

11

Egy ausztrál tévéműsorban találkoztak először és egy évvel később már össze is házasodtak. “Amikor Deborrát megismertem, nem a külsejében hanem a karakterébe szerettem bele” – mondja Hugh.

Will Smith és Jada Pinkett Smith, 19 éve házasok

12

Egy sorozat női főszereplőjét keresték, amikor 1995-ben megismerték egymást. “Nem hiszem, hogy azért mert a férjem csomó más nőnek is tetszik, nem szeret engem. Nem ilyen fából faragtak.” – magyarázza Jada.  “Ha egy férfi nem veszi észre a női szépséget, akkor hogy a fenébe látná szépnek a feleségét?”

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick, 19 éve házasok

13

Nagyon sok nehéz szituáción mentek keresztül és keményen dolgoztak, hogy megmentsék házasságukat.

Felicity Huffman és William H. Macy, 19 éve házasok

14

Még a dráma suli alatt ismerkedtek meg, de csak tizenöt évvel később házasodtak össze. Felicity elárulta, hogy vannak bizonyos szabályok a házasságukban, amelyek gördülékenyebbé teszi életüket. Napi fél órát beszélgetnek úgy egymással, hogy tizenöt percet kap mindkét fél, amíg szabadon beszélhet, miközben a másik meghallgatja. (Jó ötlet!)

David és Victoria Beckham, 17 éve házasok

15

Három fiukkal és egy lányukkal élnek boldog családban, annak ellenére, hogy tudjuk az ő kapcsolatuk se volt mindig fenékig tejfel.

Ugye, milyen jó látni, hogy mennyi boldog házasság van?

Tags:

You Might also Like