LOADING

Type to search

Ajánlom

Fogadj örökbe 1 kilométert a legmenőbb magyar szánhúzónőtől és segíts a rászorulókon!

Share

A Goodstuff olvasóinak nem kell bemutatnunk Szigetvári Esztert, a magyar édesanyát, aki 330 kilométeres kutyaszántúrára az Északi-sarkkörön. Az extrém kihívással pedig most betegeken is segítene Eszter és csapattársa, melyhez nagyon könnyen csatlakozhatsz!

Szigetvári Eszter és Őry István 330 kilométeres kutyaszántúrára készül az Északi-sarkkörön – az enyhén szólva sem mindennapi vállalásról itt faggattuk ki Esztert egy nagyon bőséges interjú erejéig!

1cFktkqTURBXy9jMDBjNzFhZjhjZTcxMjhlNDRjNWU1MDY2NTVhNGU3ZC5qcGVnkpUDAM0Bss0NDM0HVpMFzQMUzQG8

A páratlan magyar páros teljesítményével ritka betegséggel élő embereknek és családjaiknak szeretne segíteni. Így közös összefogásra hívják barátaikat, ismerősöket és a világ minden pontján élő magyarságot, melynek te is a részese lehetsz! Túrájuk minden kilométerét jelképes örökbefogadásra kínálják 3000 forintos adományokért, hogy ezzel biztosítsák a ritka betegek segélyvonalának, a Mentőöv Információs Központnak a működését.

20161204szigetvari-eszter-utazas-kutyaszanverseny-eszakon polar_i-1-450x300

Az életveszélyes, többnyire genetikai eredetű ritka megbetegedések elszenvedői 75%-ban újszülöttek vagy kisgyerekek. Orvosaik nem tudják beazonosítani a betegségüket, így a szülők diagnózis, kezelések és információ hiányában, szinte minden remény nélkül küzdenek a betegséggel. Minden segítséget megérdemelnek.

Állj melléjük Te is, fogadj örökbe 1 kilométert az útjukból! Kerüljön a Te neved is a kalandorok speciális támogatói zászlójára és váltsd meg adományoddal a meghívódat a két segítő exkluzív élménybeszámolójára is! Szeretnél egy kilométerrel segíteni? Akkor itt tudod megtenni – eddig 60500 forint gyűlt össze. Az adományozás összege szabadon választható; névvel vagy névtelenül, bármilyen összeggel beszállhatsz, sok kicsi is sokra megy – és már azzal is segítesz, hogy megosztod ezt a cikket és terjeszted Eszter és István célkitűzését! Tegyünk meg együtt minél több kilométert a jó célért!

dogsled-hero-banff-alberta_0

Tags:

You Might also Like