LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Lakom

Cibebee, a magyar találmány, ami végez a szagokkal a hűtődben

Share

Tudjuk, hogy nagyon régóta vártál már erre! 

Cibibee méhviaszos élelmiszer csomagoló nem csak 100%-ban természetes anyagokból áll,  de sokkal szebb és praktikusabb, mint a  folpack vagy alufólia, ráadásul tartósságának köszönhetően hosszú ideig lehet a konyha kedvence.

Frissen tartja az ételt, így nagyszerű helyettesítője az egyszer használatos műanyagfóliának, alufóliának. Kiválóan alkalmas zöldség, gyümölcs, sajt, kolbász, pékáru tárolására vagy a hűtőbe tett edények lefedésére. A  Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló összetétele 100%-ban természetes anyagokból áll: biotextil, a méhek által előállított baktériumölő méhviasz, fertőtlenítő hatású jojobaolaj és természetesgyanta felhasználásával készül. Használatával hozzájárulsz a szeméttermelés csökkentése révén környezetünk megóvásához.

Mert sok kicsi sokra megy!

cibibee_M_szett7

MIÉRT HASZNÁLJ Cibibee MÉHVIASZOS ÉLELMISZERCSOMAGOLÓT?

A méhviasz 100%-ban természetes anyag, a méhek a lépek építésénél maguk állítják elő. Ez a viasz nem csak igen rugalmas és tökéletesen vízlepergető, hanem baktériumölő hatással is bír, így kiválóan alkalmas élelmiszerek tartós tárolására. A kedvezőbb terméktulajdonság elérése érdekében a méhviasz mellett fertőtlenítő hatású jojobaolajat és természetes fenyőgyantát is használunk.

https://www.youtube.com/watch?v=ghH0HF23Q1I

 A Cibibee készítésekor kizárólag Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítvánnyal rendelkező biotextilt használunk. A tanúsítvány igazolja, hogy adott terméket 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdaság állította elő, a használat során az emberre semmilyen káros hatása nincs.

MIKÉNT HASZNÁLD?

 A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolóba belerakhatsz majdnem bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.  A termék kiváló helyettesítője az egyszer használatos – és az egészségre bizonytalan hatással levő – megoldásoknak (alufólia, műanyagfólia), környezetbarát, nem termelsz vele szemetet és az étellel csak természetes anyag érintkezik.

A Cibibee többféle módon hajtogatható, az élelmiszer sajátosságai vagy alakja szerint. A kezed melegétől megpuhul az anyag, így könnyebben rásimíthatod a sima felületű edényre. A méhviasz a melegtől kicsit ragadós lesz, így az összeérő felületeket jól összetartja. Ezt követően alakja – a következő kicsomagolásig – változatlan marad.

Amennyiben úton levő élelmiszert csomagolsz bele, vigyázz arra, hogy meleg időben ne maradjon az autóban, mert kiolvad belőle a viasz. Ilyen esetekre inkább használj Cibi ÚJRASZALVÉTÁT vagy ÚJRATASAKOT!

HOGYAN TISZTÍTHATOD?

 A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le. Ügyelj arra, hogy a víz hőmérséklete ne legyen a szobahőmérsékletnél magasabb. Mosógépbe soha ne tedd be, mert a meleg kioldja az anyagból az összetevőket.

A Cibibee élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően  egy év, így nem csak környezetvédelmi és egészségügyi szempontból előnyös az alkalmazása, de az ára is megtérül.

Amikor a Cibibee véglegesen elhasználódik, nyugodtan komposztáld, hiszen csak a természetben megtalálható összetevőkből áll, így sem a használat közben, sem annak befejeztével nem termelsz szemetet.

2017-25-2--18-02-07

2017-01-3--07-56-29

2017-01-3--07-55-49

2017-01-3--07-54-25

Ugye, hogy már nagyon érdekel hol vásárolhatod meg?

Irány a CIBI webshopja!

Tags:

You Might also Like