LOADING

Type to search

Élem

Ha ezt tapasztalod, akkor valószínűleg a „megfelelő” férfi van melletted

Share

Mert néha egyáltalán nem könnyű kiszedni belőlük, hogy mit gondolnak, vagy hogyan éreznek. (Ha általában úgy néz rád, mint Tom Hardy a nyitó giffen akkor viszont már közel jársz a megoldáshoz…)

Mindannyian ismerjük azt a típusú pasit, aki nem beszél az érzelmeiről és még azt is nehéz kihúzni belőle, hogy sonkás vagy kolbászos pizzát kér-e.

Levél a férfinak, akinek nem számítanak a szavak

Szerelmem. Életem. Ha tudnám, hogy miért írom ezt a levelet, hidd el, most leírnám. Pont ide. Vagy ide. Bárcsak ilyen egyszerű lenne. Bárcsak tudnám úgy látni az életet, ahogy te. Néha. Csak néha. Mert bizonyos szempontból, (más szempontból pedig egyáltalán nem) pont az a kedvencem bennünk, hogy annyira mások vagyunk.

Ha az a fajta vagy, aki simán beleszeret egy ilyen férfiba jó lesz, a felvértezed magad türelemmel, és néha a sokadik érzékedre is hallgatsz. Néhány dologban azonban ezek a szerelmes lovagok többnyire megegyeznek. Álljon itt egy lista arról, hogy mire érdemes figyelned:

Irántad és a kapcsolatotok iránt egyaránt elköteleződött

Könnyű szerelmesnek lenni úgy, hogy minden rendben van. A kapcsolatok első nagy próbatétele, amikor váratlan problémába ütközik valamelyikőtök. Egy igazi férfi akkor is melletted marad és támogat, ha éppen rossz passzban vagy és összejöttek a dolgok. Sőt, akkor támogat a leginkább!

 

Nem söpri a szőnyeg alá a problémákat

Minden kapcsolatban vannak problémák, ez nem kérdés. A lényeg az, hogy hogyan kezelitek ezeket a helyzeteket. Ha egy férfinak igazán fontos vagy, akkor nem rágódik a felmerülő problémákon, hanem megpróbálja megbeszélni veled. Mindezt tiszteletteljesen és mindenféle felesleges bántás és sértés nélkül. Ha párunk megosztja velünk, hogy mi zavarja, hallgassuk végig, ne vágjunk a szavába és próbáljuk meg az ő szemszögéből nézni a helyzetet. Mindenképpen értékeljük erőfeszítéseit és őszinteségét!

 

Odafigyel az apróságokra

Most nem kifejezetten a szokásos névnapi vagy évfordulós csoki-virág meglepetésre gondolunk. Inkább azokra az apróságokra, amelyek néha fel sem tűnnek: beugrik hazafelé a pékségbe egy kakaós csigáért, mert tudja, hogy nehéz napod volt. Vagy ezredjére is megnézi veled a Szívek szállodája egyik epizódját, pedig már elsőre sem kötötte le nagyon. (Vagy legalább békén hagy és elmegy olvasni, ha épp ehhez van kedved.)  Esetleg megtankolja a kocsidat, mert tudja, hogy mennyire utálsz magassarkúban tipegni a kocsi körül. Hidd el, ezek az apróságok sokszor fontosabbak, minthogy kivitte-e a szemetet.

3

Azt akarja, hogy jól érezd magad a bőrödben

Úgy gondolja, hogy kívül-belül gyönyörű vagy – és ennek gyakran hangot is ad. Nem piszkál, ha feljött rád pár kiló és megérzi, hogy mikor van szükséged egy kis extra törődésre, bókolásra. Mindent megtesz azért, hogy megmutassa ő milyen tökéletesnek lát téged. Lásd magad te is az ő szemével!

1

Magáénak tekinti a te problémáidat is

Ha igazán szeret, nem bagatellizálja el a problémáidat: ha valami zavar téged, akkor őt is zavarja. Segít legyőzni a nehézségeket, de nem akar helyetted cselekedni. Támogat, ötletel, gondolkodik, de tudja, hogy neked kell rendezni a helyzetet, nem akarja minden áron megoldani a te problémáidat.

2_

Nevet a botlásaidon

Az igazi férfi tudja, hogy senki sem tökéletes és hibáidat nem fordítja ellened, elfogad olyannak, amilyen vagy. Nem veszi a szívére, ha egy nehéz nap után egy kicsit szúrósabban viselkedsz vele, hanem megpróbál megnevettetni. Nem hozza fel a múltban elkövetett hibáidat és nem használja fegyverként ellened. Mindezekért cserébe légy te is nagyvonalú vele, hiszen ő mindent megtesz a kapcsolatotok boldogságáért!

5

Komolyan veszi saját hibáit

Amennyire elnéző veled szemben, annyira komolyan veszi, ha véletlenül ő követ el hibát. Pontosan ismer téged, tudja, hogy mivel okoz neked örömet vagy bánatot és szánt szándékkal sosem bántana téged. Ha véletlenül mégis megbánt, akkor azt nem intézi el egy vállrándítással, hanem keményen dolgozik azon, hogy megpróbáljon kiengesztelni téged.

 

Tudjuk, hogy nehéz felépíteni egy jól működő kapcsolatot, és még nehezebb hosszú távon fenntartani azt. Mindkettőtök részéről komoly munkát igényel. Ha odafigyelünk párunk jelzéseire, könnyen rájöhetünk, hogy valójában sokkal többet tesz értünk, mint azt mi gondoltuk. Éppen ezért igyekezzünk észrevenni minden apróságot és viszonozzuk, amikor csak tudjuk. Néha-néha egy focimeccset mi is végig tudunk ülni, ugye hölgyek?

Tags: