LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk! Dear Body – Secret Charm tusfürdő és Ravishing Love testvaj

Share

Nem könnyű megtalálni azokat a bőrápoló kozmetikumokat, amelyeknél aztán évekig kitartunk. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy sikerül, akkor foggal-körömmel ragaszkodjunk hozzájuk, mert bőrünk megérdemli a gondos ápolást. Szöllősi Timi tesztelt!

62202secret charm daily body wash

Ismerve a többi Dear Body kozmetikumot, már előre örültem, hogy kipróbálhattam a Secret Charm elnevezésű tusfürdőt. Mint a kozmetikum család többi tagjának, neki is gyönyörű a külseje. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekem van egy olyan becsípődésem, hogy a fürdőszobában a tusfürdők, samponok és a mindenféle kozmetikai készítmények flakonja illeszkedjen a fürdőszobám stílusába. Imádom, ha egy flakon szép és díszes, és már megjelenésével is díszíti a teret. Ezért bűvölnek el a Dear Body termékek már első látásra. Aztán a második csoda akkor jön, amikor kinyitjuk a flakont és megcsap az isteni illat, amiről nekem a görög szigetvilág és tengerpart jutott eszembe. Mert a jázmin varázslatos illata a másik gyengém. Szerencsére a bőrömre kenve sem okozott csalódást a termék, mert zselés állaga olyan tiszta és friss érzéssel tölti fel a bőrömet, hogy az egész reggelig kitart. A benne található aloe vera és E-vitamin látványosan gondoskodik bőröm simaságáról és puhaságáról. Mivel általában nagyon száraz a bőröm, elégedetten állapítottam meg, hogy használata után végre egyáltalán nem viszket a bőröm.

 

 

Nagy kedvencem lett a Dear Body másik terméke is, a Ravishing Love testápoló vaj, amely szintén nem csak csomagolásával varázsolt el, hanem mennyei illatával is. Az áfonya és a lilaakác egyszerűen fantasztikus párosítás, egyből egy lilavirágú erdei lugasba repítette képzeletemet. A gyermekeim is imádják, ha bekenem magam vele, legutóbb amikor éjszaka megébredt a kislányom és behívott a szobájába, félálomban azt suttogta, hogy „Anya, olyan finom az illatod!” Külön örömöt okozott számomra, hogy a készítmény shea vajat is tartalmaz, ezért száraz bőrömre kitűnő gyógyír minden este. Nem ragad és nem tapad, tényleg nagyon gyorsan felszívódik, olyannyira, hogy ha használata után máris könyvet ragadnánk, akkor nyugodtan megtehetjük, mert egyáltalán nem lesz zsíros lenyomatos.

 

Meg kell, hogy mondjam minden este alig várom a pillanatot, hogy ugorhassak végre a kádba és kedvenc kozmetikumaimmal kényeztethessem magam.

Szeretnéd te is kipróbálni? A Good Stuff Shopban kaphatóak a Dear Body testvajak, és tusfürdők! Pakold bele a dobozodba és mi ingyen házhoz is szállítjuk neked! Itt találod: http://goodstuff.hu/termekkategoria/kozmetikumok/ 

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1