LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal Mozizom

5 IGAZI férfi karakter, akibe szerelmesek vagyunk a filmekben

Share

Könyvet se borító alapján választunk, de tegye a szívére a kezét mindenki és mondja, hogy még nem választott filmet dögös főhős alapján… Ugye-ugye. Íme öt észbontó férfi karakter, akik mindig megdobogtatják a szívünket.

Frank Farmer – Több mint testőr

Időnként mindannyian kibillenünk a szerepből, és átváltozunk hisztis dámává, ilyenkor jó, ha van mellettünk egy férfi, aki minden kiborulásunkat elviseli és segít(eni próbál) rajtunk. Ki ne akarna egy igazi bádigárdot maga mellé, aki az életet adná a miénkért?

 

 

Noah Calhoun – Szerelmünk lapjai

Nem mondom, a lelkemet eladnám Ryan Gosling csókjáért, még ha mostanában nem is a hősszerelmes szerepében tündököl a filmvásznon. Legütősebb alakítása szerintem örökidőkre a Szerelmünk lapjaiban volt Noah Calhoun személyében. Az hagyján, hogy a páros kapcsolata viharos és őrületesen szenvedélyes, de mégis mennyire elképesztően romantikus, hogy a szerelméért még az öregek otthonába való költözést is vállalja, csakhogy beteg feleségével maradhasson? Nálam totál kiakadt a romantika-mérő.

 

 

Johnny Castle – Dirty Dancing

 

Mindig mindenhol van egy férfi, akit elítélnek és rossznak hisznek, de valójában egy földre szállt angyal. Igen, ez Johnny Castle, aki nem mellesleg piszkosul jól táncol. Szexi, tüzes, és a szeretteiért bármit megtesz. Jelentkezzen, aki még nem ábrándozott arról, hogy őt pörgeti meg a parkett közepén!

 

Augustus Waters – Csillagainkban a hiba

Mi sem lehet szebb a tinédzserkori szerelemnél… 2014-ben egy újabb szívszorító dráma került a nézők elé, s lányok milliói gyúltak szerelemre. Gus karakterével bebizonyosodik, hogy még most is él a romantika a fiúkban, és nem halt ki az udvarlás sem. A fiatalok szerelme nem tarthatott sokáig, viszont életre szóló lett. Augustus legjobb barátból vált lelki társsá, és lankadatlan lelkesedéssel igyekezte meghódítani szíve választottját.

 

 

Jamie Randall – Szerelem és más drogok

 

Létezik egy betörhetetlen férfi karakter, még a legyet is röptében típus. Ő Jamie, a család fekete báránya, aki nem vitte semmire, amit fel tud mutatni azok csupán a strigulái az ágytámlán… Persze hamar kiderül, hogy a sármos mosoly mögött érző szív lakozik, és nem csak a szokásos „vadászösztön” hajtja a nő meghódításában. A forró szexből csakhamar perzselő szerelem lesz, és Jamie-t bizony párja súlyos betegsége sem tántorítja el. Önző dolog magunk mellett tartani egy ilyen férfit, ha tudjuk, hogy az élet velünk sosem lehet egyszerű?

 

Ha nincs mozi ötlet estére, akkor nem csak a szívtiprók, hanem a filmek miatt is érdemes áttanulmányozni a listát. Ha szingli vagy, azért nézd újra, ha van pasid, akkor fondorlatos célozgatásnak is remek lehetőség!

Még moziznál?

Öt kihagyhatatlan filmmusical a kétezres évekből, amit bűn nem látni!

A La La Land elképesztő kritikai sikere is bizonyítja, hogy Hollywood még mindig mennyire oda van meg vissza a klasszikus filmmusicalektől. Vasárnap kiderül, hogy a rekordmennyiségű Oscar-jelölésből hányat sikerül majd díjra is váltaniuk az alkotóknak (nálunk egész nap filmnap lesz, szóval érdemes ránk kattintani!). Álljon …

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like