LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Főoldal

Összeszedtük a kedvenc hazai, kézzel vart gyerekjátékainkat!

Share

Ez is egy OLYAN lista, amit nagyon nehezen zártunk le, engedtünk el. Mivel sok kedvenc kimaradt, hamarosan folytatása következik!

 

Akinek van gyereke, az tudja, hogy plüssből, alvós állatból sosem elég. Jó esetben az apróság kiválaszt egy kedvencet, amit aztán mindenhova magával visz – azaz viszel Te, kedves anyuka, mivel amint kiléptek az ajtón kiesik a kezéből és neked kell elraknod a kismotor, homokozó lapát, döglött bogár, uzsonna és zölddió mellé. De igazából mindez teljesen mellékessé válik, amikor este a kis kedvencet ölelve alszik el, vagy amikor oltás után hüppögve magához szorítja az aktuális „jóbarátot”. Ugye ismerős?
Hazai tervezők kézzel varrt játékai következnek, melyek közül biztosan kikerül pár örök, szorongatnivaló társ.

Ludoshka – pöttyös és nem pöttyös cukiságok gyerekeknek

A Ludoshka oldalán szebbnél szebb egyedi tervezésű, kézzel készült használati tárgyat, szobadekorációt és alvós-játszós állatot találunk, melyek nem csak az apróságoknak fognak tetszeni. A kicsik figyelmét megragadó élénk, kontrasztos színvilág, merész minta-kombinációk jellemzik a szerethető, vidám figurákat. A Ludoshka külön piros pontot érdemel, hogy végre nem a szokásos „rózsaszín a lányoknak, kék a fiúknak” vonalon mozog. Az alvós társakon kívül érdemes megnézni a többi csodaszép terméket is: találunk itt hálózsákot, babaforgót, párnát, de még jelmezeket is. A mi nagy kedvencünk azért mégis csak Böbi a piros pöttyös elefánt és a türkiz pöttyös bálna.
Honlap, elérhetőség, rendelés: https://www.ludoshka.hu/

A Ludoshka-lányokkal készült interjúnkat itt találod:

Pöttyös és nempöttyös cukiságok gyerekeknek!

Luca és Dorka termékeit, a Ludoshkát már sokan jól ismerik, mi most egy kicsit jobban szeretnénk bemutatni az alkotókat, akiket még soha nem láttunk “nem-mosolyogni”! Talán az a titka, hogy csupa-csupa olyan terméket készítenek, amire már ránézni is boldogság? Míg mi, felnőttek, olyan gyakran belefeledkezünk a …

Kép2-Játék Kép1-Játék

ViolaStyle – gyönyörű babák nem csak babáknak

A ViolaStyle különleges, minden részleteiben egyedi, szeretnivaló babái gyorsan minden kis- és nagylány kedvenceivé válhatnak. A nem csak igazi „lányos lányoknak” való barátok ruháit, haját, minden egyéb részletét akár mi is megálmodhatjuk és így egy igazán egyedi ajándékot kaphat gyermekünk. Ha inkább a tervező fantáziájára hagyatkoznánk, akkor sem fogunk csalódni: akár csipkés ruhás, akár vagány farmeros barátot keresünk, hamar meg fogjuk találni kedvencünket.
Elérhetőség: https://www.facebook.com/ViolaStyle-1541945512738350/
Kép3-Játék Kép4-Játék

Miaszösz – különleges játékok különleges gyermekeknek

A Miaszöszműhely textiljátékai éppen olyanok, mintha kedvenc mesekaraktereink keltek volna életre. Az egyedi, kézzel készült, mókás, izgalmas figurák gyorsan a gyermekek kedvencei lesznek, és első pillantásra megragadják mind az apróságok, mind a felnőttek fantáziáját. Jácint, a pettyes lábú nyúl a nagyobbak, míg az öko-tex pamutból készült koala vagy vöröspanda csörgők a legkisebbek kedvencei lehetnek.
Elérhetőség, rendelés: https://www.facebook.com/MiaszoszTextiljatek/
Kép5-Játék

Varázs Lujzi – horgolt csodák

Ha valami igazán különlegeset keresünk, érdemes körbenézni Varázs Lujzi termékei között. Az eredetileg óvodapedagógus végzettségű tervező horgolt állatkái mosolyt csalnak még a legdurcásabb gyerekarcra is. Termékei között megtalálhatóak a szundikendők, babacipők, de még horgolt autóra, repülőre vagy könyvjelzőre is szert tehetünk.
Elérhetőség: https://www.meska.hu/Shop/index/18959
Kép7-Játék Kép8-Játék Kép9-Játék

Avida – ha éppen plüss emut keresnél… vagy tukánt… esetleg ebihalat

Avida játékait az teszi különlegessé, hogy elszakad a szokásos maci-cica-kutya állatkáktól és egészen ritka állatokból lesznek alvótársak a kezei között. A gyerek valamilyen becsípődés miatt odavan a tukánokért? Semmi gond. Vagy éppen a lajhár a kedvenc állatfaj? Ez is megoldva. Esetleg cápa vagy ebihal kellene? Az is van! Fantáziadús, kedves kis állatkertet rendezhetünk be ezekből az ölelnivaló kedvencekből.
Elérhetőség: https://www.meska.hu/Shop/index/4542
Kép10_Játék Kép11-Játék
Tags: