LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Inkább magammal randizom, mert kicsit kimerültem…

Share

A választás ugyanis az enyém. Megint elpazarolok egy estét “rossz fejek” társaságában, vagy inkább nem. Ha a barátaid éppen nem érnek rá, randizz magaddal! Csak igazán határozott csajok mernek belevágni! 

Egyedülállóként annak idején mindig szokatlan érzés kerített hatalmába, ha közeledett a hétvége: vajon mi a fenével fogom elütni a délutánt?

Fotelbe gyógyulva bámultam a kedvenc sorozatomat, és irigykedve jutottak eszembe a barátaim, akik biztosan jól szórakoznak valahol, csak engem felejtettek el meghívni. Egyszer csak villámcsapásként ért a felismerés: miért is ne vághatnék neki én is a városnak? Elvégre nem sűrűn kapok lehetőséget, hogy tényleg azzal töltsem az estémet, amivel szeretném. Felpattantam hát, és elhívtam magamat egy… randira.

Te is kerültél már hasonló helyzetbe? Önsajnáltatás helyett íme, 7 szuper tipp, hogy egyedül is jól érezd magad!

Irány a kávézó!

A törzshelyünk meglátogatása kitűnő társas program ugyan, de szerencsére egy finom kávékülönlegesség kortyolgatása egyedül is örömteli tevékenység. Jutalmazd meg magad, és térj be a kedvenc kávézódba! Ha szereted halmozni az élvezeteket, csapd a hónod alá a kedvenc könyvedet vagy újságodat, és egyszerűen csak örülj, hogy nem függsz senkitől!

„Gyerünk a moziba be”!

Képzeld csak el: a legkényelmesebb székben ülsz a moziban egy nagy vödör pattogatott kukorica forró ölelésében, lábad felhúzva, jobbodon ínycsiklandó üdítő, és épp a legújabb kasszasikert készülsz megnézni. Nem kell megosztanod senkivel a kukoricát, fennhangon sóhajtozhatsz a kockahasú főhős láttán, ráadásul nem szól rád senki, ha hangosan nevetsz!

Menj csillaglesre!

Szeretnéd kikapcsolni az agyad? Van egy olcsó és egyszerű tippünk: ha tiszta az égbolt, kapj fel egy pokrócot, ülj ki a ház elé, és csak gyönyörködj az esti égboltban!

“Nyaljuk a fagylaltot…”

A fagyi egyértelműen az édességek királya, különösen most, hogy közeleg a jó idő. De ne állj meg ennyinél! Kényeztesd magad különféle csokis vagy epres öntetekkel, mintha csak egy jól sikerült randin lennél! Néha belefér… ugye?

Kapj be valahol egy falatot!

A főétkezések évezredek óta társas tevékenységként élnek a köztudatban, de vajon mégis ki az az elvetemült, aki szerint feltétlenül társaság szükséges ahhoz, hogy együnk egy jót a kedvenc éttermünkben, lángosozónkban vagy palacsintázónkban?

Vár a természet!

Kapd fel rég nem látott kirándulócipőd, keress ki egy egyszerű túraútvonalat, és szívj egy kis friss levegőt! A séta nem csak erővel tölt fel, de rövid önismereti utazás is. Extra tipp: Ha fokoznád az élményt, vigyél magaddal plédet, és iktass be pikniket!

Rendelj pizzát!

Na jó, csaltunk. Egy kicsit. Nem is kell feltétlenül kimozdulnod ahhoz, hogy egyedül is jól érezd magad. Hiszen a pizzafutár házhoz jön, és falatozás közben megnézhetsz egy szaftos romantikus vígjátékot, ráadásul csak tőled függ, milyen vad feltétet kérsz a pizzádra. (Hallottál már például az ajókáról?)

Valljuk be: sokszor a legjobb randi az, amit mi szervezünk – magunkkal. Lehet, hogy üdítőt vedelve folyunk szét a kanapén, és üveges szemekkel szörnyülködünk a Walking Dead évadzáró epizódján, de sebaj!

Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy egy-egy estét egyedül töltsön el, ugye?

 

Tags: