LOADING

Type to search

Főoldal Szépítkezem

A 18+1 legjobb magyar natúr kozmetikum márka (Szerintünk!)

Share

Hatalmas boldogság, hogy már a teljes kozmetikai rutint “letudhatjuk” magyar termékekkel. Jöjjenek azok, akik külsőleg és belsőleg is kenterbe verik a multik kínálatát!

Magister Products – http://www.magisterproducts.hu/

Mondanom sem kell, hogy nálunk a magazinnál mindenki Magister-lázban ég, ezért igyekszünk a webshopon keresztül is a legjobb termékeket eljuttatni hozzátok! Csomagolása első látásra szerelem, kínálatuk pedig minden igényt kielégít. Nálam most a nagy sláger az öregedés gátló arcmaszk vulkanikus agyaggal!

Ilcsi Szépítő Füvek – http://www.ilcsi.com/

Egy valamirevaló magyar háztartás fürdőszobájában bizony megtalálható legalább egy Ilcsi termék is! Nem véletlen, hogy közel 60 éve a szakma élén jár. Ez a 100%-ban magyar produktum ma már 40 országban használatos. Nem szorul magyarázatra, hogy anyukám még a stafírungomba is dobott egy görögszénás szemránckrémet – E nélkül nem lehet élni!

Friss! Kozmetikum – http://www.frisskozmetikum.hu/

Talán nem vagyok elég tudatos vásárló, mert engem mindig a küllemmel vesznek le a lábamról a kencék. Így van ez a Friss!-sel is, ugyanis élénk színei miatt akár még díszként is szívesen tartom őket otthon. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy nem csak a külső számít! Ez a remek márka minden évszakra megfelelő kényeztetést nyújt bőrünknek.

Yamuna – http://www.yamuna.hu/

Ha még nem próbáltad a Yamuna termékeit, akkor itt az ideje, hogy rávesd magad! Az otthoni szappanfőzésből az évek során jól működő manufaktúra lett, a levendulaolajos termékcsalád pedig nagy kedvenc!

Sofia Michelle Natúrkozmetikum – http://naturkozmetikumaruhaz.hu/

Egy fárasztó nap után mást sem tudok elképzelni, csak a levendulavirággal bolondított olivás szappant és egy forró fürdőt. Sofia Michelle natúrkozmetikumai szépek és visszafogottak, ráadásul megfizethető áron juthatsz hozzájuk!

Zador – www.zador.hu

Elsőre talán ez volt az a kozmetikai márka, amiről hosszan álmélkodtam, hogy ez tényleg magyar. Elképesztő krémességgel és habossággal dolgozó szappanjaikkal mosakodni, igazi luxus élmény, a csomagolás nem különben az. Többféle illatban is tartok itthon.

Greener Cosmetics – http://greenercosmetics.hu/

100% natúr – 100% magyar. A Grenner Cosmetics felvette a harcot a polcokon található tucat hajsamponokkal, és kifejlesztette saját termékeit 4 féle hajtípusra. Samponjaik kizárólag natúr alapanyagokat és az adott hajtípust segítő gyógynövényt tartalmazzák. Bevállalod?

Nagora Manufaktúra – http://nagoramanufaktura.hu

Parabén, szilikon, kőolaj-származék. Nem hangzik túl jól, ugye? Ha ezeket el akarod kerülni, akkor mindenképpen válassz a Nagora Manufaktúra termékei közül! Ennek a fényvédőnek most kezdődik a szezonja, ideje, hogy magadhoz vegyél egyet!

 

Soins – www.soins.hu

A hölgy, Edina aki saját jogán lett a szakma egyik legjobbja folyamatosan megújítja termékeit. Most éppen azok az arckrémek a kedvenceink, amelyek mattosítanak, de emellett táplálják bőrünket!

Vera Manufaktura – https://www.holisztikuselet.hu/

Vera és Zsófi, akik egyébként testvérek, elképesztően tiszta kozmetikumokkal és krémekkel vettek le a lábamról! Termékeik egytől egyig fantasztikusak, mi mégis az izzadásgátlót emelnénk ki, amit érdemes kipróbálni, érdemes áttérni ebben is a natúr termékre. A kezdeti izgalom után bizonyított, működik. Szeretjük!

 

Hello Soap! – www.hellosoap.hu

Ők azok, aki fenekestül forgatták fel a fürdő ipart, tavaly. Hogy mivel? A remek kivitelezéssel, a friss illatokkal, a meglepő színekkel! Bátran mondhatjuk, hogy ha fürdőgolyó, akkor Hello Soap!

Helia-D – http://www.helia-d.hu

 A legjobb magyar termékek oszlopos tagja nem lehet más csak a Helia-D (leánykori nevén Helia-Debrecen). Évtizedek óta használják itthon és az óceánon túl is. Mielőtt teljesen beleugranánk a papucs-szezonba, próbáljuk ki jojoba olajos sarokpuhító krémet is!

 

Love2Smile Organics – http://webshop.love2smile.hu/

Egyike annak a csapatnak, akik a kezdetek óta jelen vannak. A minőséget azóta is hozzák, és mi úgy tudjuk, minden egyes szappant gondosan áttörölnek, még ma is, csomagolás előtt. Ennél nagyobb odaadás nem is kell. Jellemzően kerek termékeik kiválóak, változatosak, és még mindig az egyik legjobb minőséget hozzák évek óta!

Aqua Mundi Natúrkozmetikumok – www.aquamundi.hu

Hát bizony ez sem olasz! Kézzel készült krémeikért oda vagyunk, és a szívünknek, szemünknek nagyon kedves az a minimál, letisztult dizájn, amibe/amivel csomagolnak. Pénztárcabarát natúr termékeiket ajánljuk mindenkinek, aki a minőséget keresi!

Organiclinic – https://organiclinic.com/

 Az Organiclinic hitvallása: „Hiszünk abban, hogy a vegyszerekkel telített kozmetikumok elkerülésével, a természet erejének segítségével kialakított belső egyensúly megteremtésével, organikusabb bőrápoló termékek használatával még egészségesebbek lehetünk kívülről-belülről.” Kell ennél több?

Adrienne Feller – www.adriennefeller.hu

Akinek a neve a garancia a minőségre. Főszerkesztőnk kedvenc arcolaja a Zen termékcsaládból érkezik, de bátran mondhatjuk, hogy eddig bármit használtunk, teszteltünk ettől a márkától, magasan felülmúlta a várakozásainkat!

Zelka Manufaktúra – www.zelka.hu

Szintén egy régi kedvenc, aki az évek alatt nem veszített a minőségéből! A szőlőmagolajos arckrém tízpontos, aki eddig használta, mind imádta. A füdő olajokat ajánljuk minden esti lazuláshoz, feltöltik a bőrt és ellazítanak. Utána már testápolót sem kell használnod.

African Spa Natúrkozmetikumok – www.africanspa.hu

A szakállas férfiak mentsvára! Kizárólag természetes anyagokból, kézzel gyártanak szakállápoló olajakat, vajakat, a szakáll tisztántartására használatos sampont és szappant is! Minden úgy készül, hogy érzékeny bőrű férfiak is használhassák – és minden itthon, saját műhelyben. Remek illatok, minőségi kozmetikumok, hogy a férfiak se maradjanak ki!

+1 ZanZa Natural Cosmetics – www.zanzaklub.hu 

Ezt a céget néhány napja fedeztük fel, és megmondjuk őszintén nem próbáltuk még… Ami miatt azonban erre a listára került, az az, hogy kivételesen menő a dizájnjuk és a kommunikációjukból látszik, hogy friss és fiatalos csapat! Mindenképpen tesztelni fogjuk a Body Polish termékeket!

 

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1