LOADING

Type to search

Kipróbáltuk

Olivaloe termékek nyárra – Kipróbáltuk!

Share

Tősgyökeres balatoni lányként elmondhatom, hogy az évek alatt bizony több liter naptejet kentem már magamra – hozzáteszem, nem szívesen. Sosem tartozott a kedvenc kencéim közé ez a kategória…

 

 

Fényvédő Tej  –  Pumpás kiszerelésben

(Organikus olívaolajjal, aloe verával, E vitaminnal, B5 provitaminnal és fekete nadálytő kivonattal (Allantoin) és UVA-UVB sugárzás ellen védő hatóanyagokkal.)

A korábban használt naptejek mind ragadósak voltak, nehezen vagy egyáltalán nem akartak beszívódni. A vízbe lépvén pedig idegesítő, apró fehér cseppek formájában dobta le magáról a bőröm. Talán mondanom sem kéne, hiszen sokunkkal előfordult már az a jelenség, amikor használat előtt felrázzuk a flakont, majd a kezünkbe robban nagyjából a tubus háromnegyede.

Nos, ezek AZOK a dolgok, amelyek az Olivaloe napfényvédő termékével egyáltalán nem fordulhatnak elő! A legszimpatikusabb számomra a 200 ml-es termék pumpás kiszerelése. Ennek a formának köszönhetően megfelelő mennyiséget tudunk a kezünkbe adagolni, így biztosan nem kell attól tartani, hogy még a bugyink is krémes lesz. Kupak nem tartozik a termékhez, ami egyáltalán nem probléma, hiszen a pumpája forgatással záródik, így biztosan nem fog kifolyni a táskánkban sem.

Markáns illata először szokatlan volt, azonban hamar beleszerettem. Gyorsan beszívódik, bőröm pedig igazán puhává válik tőle.

Olivaloe – SPF 5 Napvédő hajtápláló krém

 

Nagy bánatomra korábban nem találkoztam még kifejezetten napsugarak elleni hajvédő krémmel. Hajkoronámon csak a gyorsan elsuttogott fohászok segítettek. Csak legyen már vége ennek a száraz időnek!

Bizony ennek a területnek is szüksége van a védelemre! Ez a termék organikus olivaolajjal, aloe verával és piros szőlővel védi hajunkat. A B5 provitamin és a mexikói jicama kivonat véd a napfénytől, illetve a sós víz káros hatásától egyaránt. Festett hajú hölgyeknek ez kifejezetten jó hír!

Nedves hajra ajánlatos felvinni, sűrű állaga ellenére gyorsan felszívódik és nem hagy maga után ragacsos érzést. Az illata mennyei, a hajvégemet pedig bársonyossá varázsolja, így egészen biztos, hogy tavasztól az indián nyárig használatban lesz a termék.  Kiszerelése – akár csak a napfényvédő tejnek – rendkívül praktikus.

Olivaloe – Szúnyog- és rovarriasztó, csípés kezelő spray

Azt gondolom, minden nyaralós bőröndben helye van ennek a terméknek. 70 ml-es flakonja sokáig elég, azonban a legboldogítóbb tulajdonsága az, hogy nem csupán rovarriasztóként funkcionál, hanem a csípések okozta irritációt is kezelhetjük vele.

Ami nagyon jó hír, hogy az illata kellemes és természetes összetevői miatt a gyermekre is kenhető, így ez nem fordulhat elő szemünk fényével:

 

Azt hiszem, ha a görögök nem ismerik a napfényvédelem titkát, akkor senki! Ajánljuk ezeket a termékeket masszív betározásra, az egész családnak!

Olivaloe | Áruház

Olíva és aloe vera felhasználásával készült természetes szépségápolási termékek.

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1