LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom

Túl az uncsi pelenka tortán… 10 +1 babaváró ajándék magyar cégektől!

Share

Ha valakik, akkor az édesanyák tudják, hogy mire lesz szükség a háztartásban, ahová baba érkezik. Ha meg vagy hívva egy baba váró bulira, akkor olvass tovább!

Babyberry – Szoptatós kendő

Ezzel az elegáns kiegészítővel diszkréten szoptathat a kismama bármilyen nyilvános helyen. Nem csak stílusos, de praktikus is! Várandóság alatt kismama felsőként, később persze szoptatós kendőként is használható, nem mellesleg árnyékoló funkciót is betölthet a babakocsin.

HerbArting – Babaarckrém

Sosem lehet elég korán kezdeni a tudatos kozmetikum használatot. Így a HerbArting babaarckrém a lehető legjobb választás, ha a babának a kezdetektől a legjobbat akarjuk adni! Nem tartalmaz semmilyen illóolajat, így nem kell tartanunk attól, hogy a termék irritálná az újszülött bőrét. A bio körömvirág kivonat megnyugtatja és ápolja a bőrt a hideg időkben.

Csinianya – BeautyMommy Bamboo szülés utáni haspánt

Bizony az anyukákról sem szabad elfeledkezni, ha ajándékot vásárolunk! Ez a remek termék kényelmes, és segít, hogy a hasi izmok mielőbb helyreálljanak a szülést követően.

NuskyToys – Szilikon cumilánc

Szép, színes, hasznos és teljesen egyedi minden darab! Kizárólag ellenőrzött anyagokból készülnek a termékek. A fogzási időszak átvészelésére óriási segítséget nyújt ez a dizájnertermék.

KisTojás Babajátékok – Címkerongyi

Ez a bájos kis darab jó alvótársa lehet az újszülött csemetének. 100% pamutvászonból készült termék megannyi címkével ellátva, amit kedvére rágcsálhat a bébi, ráadásul segíthet számára a színek és formák felfedezésében. Teljesen egyedi darabok, választható dizájnertextilből készülnek, ráadásul a tervezőtől névre szóló hímzéssel is kérhető.

FAWorite – Egészségügyi kiskönyv-tartó

A babavárókelengye elengedhetetlen darabja ez a vagány egészségügyi kiskönyv-tartó. A kezdeti időszakban számos orvosi vizsgálaton kell részt vennie a babának, így fontos, hogy az iratok is védve legyenek.

CoolMom – Trendi ruhát minden maminak!

Persze minden kismama gyönyörű, azonban időnként szükség van egy kis kényeztetésre. Végre nálunk is van lehetőség divatos ruhadarabok beszerzésére a várandóság időszakára! A CoolMom darabjai között megtalálható minden stílus, mindenkinek a maga ízlésére. Lehetünk vagány, elegáns, vagy éppen nőcis mamik!

Mayabee – Multifunkciós kapucnis hordozós felső

Nem gyakran látott termék, azonban annál különlegesebb! Ezt a pulóvert hordhatja a kismama várandóság alatt is, majd mikor megszületik a csöppség, közösen is viselhetik!

Bugyola – Pólya

Nyugodtabb alvás, kipihentebb baba, több mosoly – Ez a szlogen összefoglalja minden kisgyermekes család álmát! A Bugyola gondoskodik arról, hogy ez az álom valóra váljon megfizethető áron.

Baby Angel – Pelenkatartó

Pelus- és játéktartóként is használható textiltárolók, amik könnyedén rögzíthetőek akár a rácsos ágyra, akár a pelenkázóra. Az első pár évben bizony erre van a leginkább szükség!

+ 1 Amire sokan nem gondolnak, hogy a picik nagyobbacskák is lesznek néhány hónap múlva, és bizony a nyugodt alvás akkor is nagyon fontos lesz! A Nobile viszont ezt a problémánkat is megoldja, hiszen nem csak újszülötteknek, hanem bölcsiseknek, ovisoknak is készítenek hálózsákokat! Mi már kipróbáltuk, és bevált.

Hálózsákok szeretettel – Csepreghy Rózsa, aki segít a babáknak aludni, és a mamáknak pihenni

A feje már aludna, a lába még táncol? Ha a te babád is ilyen bemutatjuk neked azt a magyar céget, aki tud segíteni. Ha a baba éjszaka jól alszik az felér egy kisebb csodával. A finom, puha hálózsákok nem csak az állandó hőmérsékletről gondoskodnak alvás közben, hanem biztonságérzetet is adnak a kicsiknek.

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like