LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

Mami keményen nyomja – 7 színésznő, akik várandósan is forgattak

Share

Tudjuk, hogy mi nők, (sok) mindent kibírunk, ugye? Azt mondják az édesanyák ereje megkétszereződik, amikor gyermeket várnak. Ez a hét színésznő talán élete legjobb alakításait hozta ebben az időszakban!

Lena Headey — Trónok harca

Az ötödik évad fináléjában már-már látszott a poci, amikor az egyik legkeményebb jelenet forgatására került sor: Cercei meztelenül sétál végig a városon. A producerek test dublőrt alkalmaztak három napon át, amíg a forró nyári napokon tartott a forgatás. Mi nem vettük észre, hogy a színésznő testét nem mutatják, bár, ha jobban megnézzük tényleg csak hátulról mutatnak egész alakos képeket.

Blake Lively — Adaline csodálatos élete és  A zátony

Adeline megformálásakor (az első gyereknél) a forgatás már zajlott, mikor megtudta a nagy hírt. Ennek ellenére hihetetlenül nagy vehemenciával dolgozott, és kollégái voltak azok, akik többször is rászóltak, hogy ne hajtsa túl magát. A zátony forgatása alatt már tudta, hogy ismét gyermeket vár, ennek ellenére csak a különösen rázós jelenetkehez kért dublőrt.

Kate Winslet — A beavatott

A színésznő az ötödik hónapban járt, amikor forgattak. Annak ellenére, hogy a rázósabb jeleneteket nem vele vették fel, a kész filmben mégis ő látható: szülés után ugyanis újrajátszotta a keményebb jeleneteket is. Maximalista, ezt tudtuk eddig is.

Sarah Jessica Parker — Szex és New York

SJP az ötödik évad első forgatási napján tudta meg, hogy jön az utód. Nem volt mit tenni, a stylistok megtették, amit lehetett: bő ruhák, hangsúlyos kiegészítők. Ez az évad mégis csak nyolc részt bírt el, ami a színésznők közt újabb súrlódáshoz vezetett. Mivel azonban itt már Sarah Jessica volt az egyik producer, megtehette, hogy lefújja a forgatást nyolc rész után, és inkább a saját és gyermeke testi épségét tartotta szem előtt. Igaza van.

Scarlett Johansson — Bosszuállók: Ultron kora

Egy ilyen nagyságú üzleti vállalkozásnál nincs pardon: sokan, sokat dolgoztak rajta, hogy elkészüljön. Első körben Scarlett valamennyi jelenetét előre hozták, hogy időben bele férjenek a tervekbe. De mivel a színésznő nagyon hamar elfáradt, és állítólag nehezen viselte a terhességét, dublőrt alkalmaztak, így rengeteg jelenetben nem játszik.

Courteney Cox — Jóbarátok

Az utolsó évad nagy részében a színésznőn látszik, hogy gömbölyödik a pocakja. Ugyan voltak próbálkozások ennek elrejtésére, de a nézők is hamar megtudták, így egy idő után a stylistok is lemondtak róla.

Emily Blunt — Lány a vonaton és Vadregény

Emily a trükkösebb utat választotta a Lány a vonaton forgatása alatt: nem szólt senkinek. Később azt mondta, hogy ebben az állapotban könnyebb volt az érzelmileg labilis karaktert eljátszani, igaz, kollégái sokszor aggódtak a folyamatos sírás és hangulatváltozás miatt. A Vadregény forgatása alatt már volt tapasztalata a várandóssággal, így ő nem aggódott.  Érdekes, hogy mindkét szereplő nagyon szeretett volna a történet szerint kisbabát, ám ez nem sikerült egyiküknek sem.

Forrás: brightside.me

Húsz gyönyörű film, amit minden nőnek látnia kell

Korszakalkotó mozik, melyek legyenek épp drámaiak, megmosolyogtatóak, meghatóak, álmodozósak, pörgősek vagy (természetesen) szerelmesek, mindenkiben megmozdítanak valamit, de mégis, legesleginkább a női lélekre rímelnek. Vannak filmek, amelyek egy sor gondolatot indítanak el bennünk. Aztán vannak azok, amelyeket ha egyszer megnézünk, úgy ahogy vannak, el is felejtjük őket.