LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem Uncategorized

Herbarting arclemosó – Ezúttal nem a babáknak, hanem a mamáknak!

Share

Az “eredetileg” csupa bébi ápoló kozmetikukmot készítő Zsófi, hosszas unszolás után végre nekünk, mamiknak is készített egy terméket, és ennél jobbat most hirtelen nem is tudunk…

Aki rendszeres GoodStuff olvasó, tudhatja, hogy imádunk mindent ami természetes, kézzel készül és magyar. Vida Zsófi saját receptjei alapján eddig babáknak készített kímélő fürdetőt, popsikrémet és egyéb szuper dolgokat, de úgy látszik, esze ágában sincs itt megállni.

Bár előbb a kutyaápoló kozmetikumok készültek el (hát persze, előbb a gyerek, aztán a kutya, aztán a mami… de ezt mind ismerjük), reméljük, hogy ezzel a kímélő arclemosóval nem áll meg itt, hanem további fincsiségeket kavar ki nekünk, hogy a fürdőszobánk még jobban tele legyen.

A meglepetés ugyanis nem azért ért, mert a Herbarting legfrissebb terméke beváltotta a hozzá fűződő reményeimet, hanem azért, mert NAGYON!

Nézzük, mit tartalmaz ez a napi használatra is alkalmas kozmetikum, amit harminc fölötti hölgyek (naná!) is bátran használhatnak, hiszen ki ne vágyna vegyszermentes kozmetikumokra?

Arclemosónk nem tartalmaz semmilyen illóolajat, savas anyagokat vagy szárító hatású szappant. Az eredmény puha, lágy és szennyeződésektől mentes bőr!”

A shea vaj, és a bio mandula olaj keveréke adja azt a táplálást, amire egy stresszes nap után szükségem van, a mandula őrlemény, pedig letisztítja az összes koszt, ami rárakódott. E-vitaminnal táplál és vegán is.

Ennyit az összetevőkről…

A hatásáról azonban egy kicsit bővebben szeretnék, hiszen volt alkalmam elhasználni egy egész tubussal, így bátran mondhatom, hogy alapos tesztelésnek vetettem alá a terméket.

Korábbi tapasztalataim alapján nem nagyon szerettem a habzó arclemosókat, mert általában tele vannak tömve, parfümmel és/vagy tartósító szerekkel. A kisebb cégek, manufaktúrák pedig nem igazán mernek belemenni egy olyan gyártási folyamatba, aminek a végén kézzel készült, kis szériás lemosók vannak. Hát igen, mindig könnyebb nagy tételben előállítani. Így rendszeres arclemosó, és később kukába dobó nő voltam. Azt tapasztaltam, hogy néhány nap rendszeres használat után vagy teljesen kiszáradt a szappanos löttytől az arcom, vagy az ellenkezője: iszonyat faggyú termelésbe kezdett. Plusz a tisztító szerek miatt nagyon kipirosodott.

Érthető, hogy nem igazán kívántam az újabb zselés arclemosót, de Zsófi terméke ebben is más. Lágyabb, kellemesebb a tapintása.

A többivel ellentétben, ez tényleg egy olyan termék, ami natúr, tehát nem bántja a bőrt, nem szárít – és mégis tisztít. A két tulajdonság viszonylag ritka a csupa természetes anyagot tartalmazó lemosóknál.

Ajánlom tehát minden olyan hölgynek, akinek elege van a bőrviszketésből, a kiszáradt és kipirosodott bőrfelületből, de szereti minden este úgy érezni, hogy tett valamit ma is az arcáért, és ezt természetes anyagokkal érte el.

Itt található! Ha már úgyis veszel popsi krémet a gyereknek, most magadra is gondolhatsz egy kicsit!

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like