LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

„A bőröd tudja, hogy mire van szüksége… és Te?” – Interjú Lovag Enikővel, a Zoé krém megálmodójával

Share

A Good Stuff magazin egész csapata elkötelezett híve a natúr kozmetikumoknak, ezért mindig öröm számunkra is, amikor egy új céggel bővül a hazai paletta. 

Mesélj kicsit a termékeidről, milyenek is a Zoé krémek?

Kizárólag természetes alapanyagokból készítjük termékeinket. A szintetikus anyagokat teljesen száműztük, állati eredetű alapanyagokat sem találhatunk bennük. Jelenleg négy arckrémet készítünk, négy különböző bőrtípusra specializálva.

Mióta vagytok a piacon, mik a visszajelzések eddig?

Tavaly szeptemberben indítottuk el a vállalkozást, eddig nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Nagy örömünkre már most sok visszatérő vásárlónk van.


Kinek ajánlod a leginkább termékeidet? 

Ahogy észrevettem, leginkább harminc feletti nők vásárolnak natúr kozmetikumokat. Szomorúan tapasztalom, hogy a fiatalok még nem elég tudatosak ezen a téren, nem foglalkoznak annyira a bőrük egészségével, ez később sajnos jelentős gondokat okozhat.

Mi motivált abban, hogy belevágjatok a gyártásba?

Leginkább az, hogy ne csak magunkon, hanem másokon is segíthessünk. Szerettük volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne vásároljanak káros hatóanyagú termékeket. Ne kenjék magukra ezt a rengeteg szintetikus anyagot és kemikáliát, ami bizony egyaránt megterheli a bőrünket és a szervezetünket is.

Milyen kapcsolatod volt korábban a natúr kozmetikumokkal?

Eredetileg óvónéni vagyok, de többnyire mindig vállalkoztam. Nőként engem is mindig érdekeltek az újabb és újabb izgalmas termékek, de mivel a családomnak is és nekem is érzékeny a bőröm, gondoltam, megpróbálkozom a természetes dolgok előállításával egymagam. Ha készen veszem, az drága és nem is tudom mi van benne pontosan.

Honnan jött a név?

Három gyermekem van, a vállalkozást a középső gyerkőc után neveztük el. A Zoé görögül örök életet jelent.

Milyen kedvezményekhez juthatnak vásárlóitok? Mesélnél egy kicsit a Szépség Klubról?

Törzsvásárlóink számára találtuk ki. Ha valaki tagja a Szépség Klubnak havi, vagy két havi rendszerességgel küldjük nekik a krémeket, ezáltal folyamatos az utánpótlás, illetve jóval olcsóbban jutnak hozzá a termékekhez.

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

Alapvetően a tervezés és az elkészítés a munka könnyebbik része, sokkal nehezebb azonban az engedélyeztetése egy új terméknek. Nem régiben elkészült már egy klassz szemránckrém, ami kávévajból készül. Ez egy nagyon különleges vaj, amit sajnos nem sokan ismernek, de hihetetlenül jót tesz a bőrnek. Ennek engedélyeztetése folyamatban van, és a nyári időszakra szeretnénk napolajat, naptejet is készíteni vásárlóinknak.

Tagja lennél a Szépség Klubnak? Látogass el a www.aborodtudja.hu weboldalra, és tudj meg többet!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like