LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal

Levendula Ünnep, ahol te vagy a fontos! Irány Szomód!

Share

Találtunk egy csodálatos helyet, ahol szabadon sétálhatsz a levendulásban, megnézheted hogyan készül a levendula olaj, és még szauna szeánszon is részt vehetsz! Ja, és mindezt úgy, hogy lesz alkalmad egy kicsit befelé is fordulni, tanulni, és csak úgy élvezni a természetet!

Aki már találkozott Tóth Józseffel, a “Szomódi Levendulással” bizton elmondhatja, hogy ilyen az, aki tényleg szereti amit csinál. Hogy a levendula nyugtató hatása, vagy csak szimplán az elhivatottság az oka az állandó mosolynak nem tudjuk, de egy biztos, a Szomódon először megrendezésre kerülő Levendula Ünnepen mi ott leszünk!

Miben különbözik ez a többi, tematikájában hasonló rendezvénytől?

Először is abban, hogy itt lesz Lipovszky Csenge, a Scent Poetry alapítója, aki Levendula Illatszalon címen tart workshopot levendula parfümökről, a levendula illatról. De Hajdú Kata az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének tagja is előadást tart majd. Ezekre a programokra érdemes időben érkezni, 10.30-tól kezdődnek.

13 órától egy gyalogtúra keretein belül, vezetővel járhatjuk be a csodálatos vidéket!

A belépőjegy mellé (ami egyébként nagyon baráti 1500 forint) mindenki ajándékba kap egy levendula csokrot, és egy Szomódi Levendulás Levendulavizet is!

Ugyanezen a hétvégén (06.23-25) az alig néhány kilométerre lévő Tatán zajlik a Víz, Zene, Virág Családi Fesztivál, amelynek karszalagjával a belépés kedvezményes a Levendula Ünnepre is.

Az időpont június 24, a rendezvény reggel nyolctól, egészen este nyolc óráig tart!

 

Kövessétek a Szomódi Levendulás oldalát ITT! 

 

Tags:

You Might also Like