LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

„Mindig az volt a legfontosabb számomra, hogy az emberek bőrét megszépítsem…”

Share

Kevés elegánsabb natúr kozmetikumot tartott eddig a kezében a szerkesztőség női szekciója. De a L’amia Natura nem csak emiatt érdemel kiemelt figyelmet. 

Elegáns, kifinomult és gyengéd: Ez a L’amia Natura. Gáspár Vikivel, a hazai natúr kozmetikumok nagyasszonyával, a L’amia Natura termékcsalád alkotójával beszélgettünk.

Miben rejlik a L’amia Natura egyedisége?

Nálam a gondos alapanyag-választás nem egy szlogen, vagy egy jól hangzó marketingfogás. Két éven át gyűjtögettem a világ minden tájáról az alapanyagokat, hogy azokat a legjobb minőségben tudjam felhasználni a termékkészítés során. Alapanyagaimat aszerint választom ki, hogy az adott növény a számára legjobb termőterületről származzon.

Sokszor olvashatjuk, hogy természetes kozmetikum, de laikusként mennyire lehetünk biztosak abban, hogy ez 100%-ban igaz is?

Érdemes megnézni minden esetben a termék hátulján lévő összetevőket, mert azok már egy fontos alapként szolgálhatnak. A minőségre pedig a hatékonyság adhat garanciát, rengeteget számítanak szerintem a vásárlói vélemények.

Ne csak azt mondja valaki, hogy milyen jó az adott krém, hanem legyen tényleges hatás mögötte. A vásárlás során ne azt nézzük, melyik a legolcsóbb, hanem azt, hogy a kiválasztott terméknek tényleg gazdag legyen a hatóanyag tartalma, ne csak két-három féle alapanyagból álljon. A minőségi natúrkozmetikai alapanyagok nem olcsók, ezért egy magasabb árkategóriát képviselnek.

Mi motivált abban, hogy saját termékcsaládot alkoss?

Tizenöt évig sminkmesterként dolgoztam, számtalan ember megfordult a kezeim alatt. Szomorúan tapasztaltam, hogy sok az elhanyagolt arcbőr. Mindig az volt a legfontosabb számomra, hogy az emberek bőrét megszépítsem. A legtöbb sminktermék káros hatással van a bőrre, emiatt kezdtem a természetes anyagok felé orientálódni. Így indult a KenceKonyha vállalkozásom, ahol elkezdtem tanítani a természetes kozmetikumnak az otthoni elkészítését. Tanítványaim közül nem mindenkinek volt ideje háztartás, munka és gyermeknevelés mellett a krémek elkészítésére. Többen megkérdezték, miért nem hozok létre egy saját termékcsaládot. Sokáig kísérleteztem, hogy végül prémium minőséget hozzak létre, így született meg a L’amia Natura.

Hogyan indultál el kezdetben?

Éveken át autodidakta módon tanultam a kozmetikumkészítést, rengeteg tanulmányt és kimutatást olvastam a növények gyógyhatásairól. Közben elvégeztem egy 1 éves aromaterapeuta képzést. Kimondottan olyan termékeket készítek, amelyek regeneráló, illetve jótékony hatással bírnak a bőrnek. Nem csak ránctalanítás a cél, hanem az is, hogy a bőr legelőnyösebb oldalát hozhassuk elő. Megnéztem, hol lehet a legjobb minőségben, ellenőrzött gazdálkodásból beszerezni alapanyagokat, és ez a mai napig így zajlik nálam. Hogy ennek mi az oka? A minőség. Számomra és a vásárlóim számára ez a legfontosabb.

Kinek ajánlod termékeid, kik alkotják a L’amia Natura célközönségét?

Azok a vásárlók, akik valódi hatást akarnak elérni és valódi hatóanyagú krémeket keresnek. Fontos, hogy figyelembe vegyék az ár-érték arányt. Inkább a színvonal mellett tegyék le a voksukat az emberek, mintsem az olcsóság mellett.

Hogyan tudnád összefoglalni a cég filozófiáját?

Egy letisztult vonalat követek, a készítmények csomagolása szolid és elegáns. A gazdagság a termékeimben rejlik, a „kispillangós-kisvirágos” csomagolás helyett én a hatóanyagokra költök. Megveszem a drága és jó minőségű természetes összetevőket, hogy már egy-egy alkalom után látványos változást érhessünk el a bőrön.

Jövőre nézve mik a terveid?

A termékkínálat gyarapítása mindenképpen a célok között szerepel, továbbá szeretném a partnereim körét is bővíteni. Jelenleg több kozmetikussal, szállodával, spa-val állok kapcsolatban. Nem csak a kozmetikumokkal tudom őket kiszolgálni, hanem a L’amia Natura természetes alapanyagai által nyújtott szolgáltatással is.

 

[message type=”success|error|info|notice”]

Miért ajánlja a Goodstuff a L’amia Natura kozmetikumait?

  • Mert hazai termék,
  • mert a készítmények nem tartalmaznak alkoholt, semmilyen káros vegyszert és összetevőt,
  • mert 100%-ban természetesek,
  • mert minden alapanyag ellenőrzött gazdálkodásból származik,
  • mert rövid időn belül tudnak hatékony változást elérni a bőrön.

[/message]

 

Hasznos tippekért kövesd a L’amia Natura Facebook oldalát!

Ha bőrápolással, bőrbetegségekkel kapcsolatban szükséged van tanácsadásra vagy útmutatásra, akkor Vikit az alábbi oldalon érhetitek el: https://www.lamianaturashop.com/

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like