LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Minden szezonban valami új, és még 5 ok, hogy miért imádjuk a Friss! kozmetikumokat…

Share

Szinte az egyik legizgalmasabb esemény, amit várunk, hogy Eszter új termékei megérkezzenek. Most sem volt ez másképp… Hajár nyár, hajrá új kollekció!

Jöjjön az öt ok, ami miatt imádjuk a Friss! termékeket:

1. Mert minden szezonban más.

Bizony, figyelni kell, hogy mikor készül el az új kollekció, és be is kell belőle tárazni alaposan, hiszen alig néhány hónap és már nem lesz. Én egy kicsit még mindig sírok a Hókirálynő testvaj után, ami túl hamar fogyott el…

2. Mert kizárólag természetes anyagokból készül.

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a parabén, és tartósítószerek kora lejárt. Továbbá már az az elmélet is megdőlt, hogy ami “egészséges”, az drága. Nem. Nem az.

3. Mert magyar.

A kézzel készült kozmetikumok esetében biztos lehetsz, hogy kitűnő minőséggel fogsz találkozni. A Friss! mindig figyel arra, hogy a legjobb minőséget dobozolja be neked.

4. Mert illatában mindig izgalmas.

A nyári kollekcióban a fagylalt, mint visszatérő motívum van jelen, így édes, vaníliás illatvilágán nem lepődtünk meg. A korábbi kollekciókra is jellemző volt, hogy a Frissnél, a natúr nem unalmasat jelent, hanem épp ellenkezőleg, bátran nyúl olyan illatokhoz, mint a zöld tea, vagy az édes narancs!

5. Mert aaaaannyira színes!

Szinte kiabál a fürdőszobádból, hogy itt vagyok! Mindig színes, mindig izgalmasak a kozmetikumok, ami vagánnyá, egyedülállóvá teszi a márkát. Ha unod már a sok pasztellt és fehéret, ami a natúr kozmetikumok általános jellemzője, akkor tényleg arra biztatunk, hogy próbáld ki! (A Friss! webshopon elérhető ITT!)

Ismerd meg Springer Esztert, akinek mindezt köszönhetjük!

Tavaszi Friss!-esség – Így lehet formabontó natúrkozmetikumokat alkotni három gyerek mellett!

Springer Esztert, a Friss! kozmetikumok megálmodóját egy péntek délelőtti időpontban sikerült elcsípnem néhány kérdés erejéig. Tényleg csak pár perce volt a háromgyerekes családanyának: a tavaszi kollekció bevezetésének – és a házukban történő felújításoknak – a kellős közepén járva mesélt a Friss! életér…

Tags:

You Might also Like