LOADING

Type to search

Családozom Inspiráció

A babakelengye is lehet vagány, A FAWorite rá a legjobb példa…

Share

Kiss Judit álma, hogy minél több anyukához jussanak el minőségi baba holmijai valóra vált. És hogy nálunk miért a FAWorite az egyik favorit? Mert minden terméke teljesen egyedi! Bizony, két egyforma holmi nem jön ki a műhelyből! Ismerjétek meg a FAWorite termékcsaládot!

Judit gondolt egyet, és belevágott. Otthoni szobadekorálásnak indult, majd egy jól menő vállalkozássá avanzsált a FAWorite, ami mára állandó résztvevője a különféle designer és baba-mama vásároknak. Választék akad bőven, nem csak babáknak, de mamáknak is!

Mi a legfontosabb ismertetőjegye a termékeidnek?

A kínálatomban olyan dolgokat találunk, amelyek egytől-egyig praktikusak. Mindegyik olyan problémára ad megoldást, ami időközben igény szinten merült fel a megrendelőktől. Egyszer felhívtak, hogy a gyerkőc új biciklit kapott, és kéne neki egy új kosárka. Így lett a biciklis kosárból prototípus, majd végül rendelhető termék. Minden apró részletben igyekszem egyedinek lenni, hogy ne legyen egy újabb tucat termék a piacon. Ritkán fordul elő, hogy két egyforma termék születik, ha mást nem, akkor a patentot próbálom más színűre készíteni, mint az előzőnek.

Kizárólag megrendelésre dolgozol?

Amióta kint vagyok a Pici Piacon, azóta van egy állandó árukészletem. Ha a piacozás után marad termék, akkor felteszem Facebookra. Sokszor jelentkeznek be hirtelen, hogy gyorsan kell ajándék egy babaváró bulira, ilyen esetben is össze tudunk neki szedni egy kis csomagot. Nagy árukészletem, vagy webshopom pont azért nincs, mert egyedi megrendeléseket teljesítünk.

Mi volt az indíttatás, hogy babaholmikat készíts?

Amikor gyermeket vártam, rám szakadt egy kis szabadidő, amit hasznosan akartam kitölteni. Úgy indult, hogy a kisebbik fiamnak kifestettem a szobáját egyedi sziluett mintákkal. Mivel a barátnőm nagyon jól varrt, megszületett az ötlet, hogy én festek, ő pedig hozzávarrja ugyanolyan dizájnban és színvilágban a babaszoba dekorációt. 2010 környékén vágtunk bele, de még nem volt erre akkora kereslet. Nem adtuk fel, maradtunk a dekorelemeknél és létrehoztunk egy-két terméket. Idővel sorra érkeztek az igények, hogy kinek mire lenne szüksége. Amivel megkerestek minket, azt elkészítettük. Mindez rengeteg munkával járt, így másfél évvel ezelőtt fordítottam a stratégián, és fixáltam a kínálatot. Adott termékek közül lehet választani, dizájnon belül lehet variálni. Nekem is sokkal egyszerűbb, hiszen letisztultabb a választék.

Gyermeknevelés mellett, hogy fér bele az idődbe egy ilyen vállalkozás vezetése?

2013 óta egyedül dolgozom, így bizony nehéz. A vállalkozáson belül is én vagyok a beszerző, a marketinges, a weboldalt is én szerkesztem, akárcsak a Facebook oldalt. Két iskoláskorú fiam van, napközben munkaidőben tudok dolgozni, de így is nehéz összeegyeztetni. Általában én már csak a prototípust gyártom le. Kifejlesztem, megálmodom, onnantól pedig varrónők készítik el.

Másik márkám a littledot, ahol alkalmi gyermekruhák készülnek fotózásra, szülinapokra, egyéb eseményekre. Az maradt nekem, mint varrás.

Hol tudnak elérni az érdeklődők?

Személyesen a PiciPiacon, illetve a WAMP-os vásárok egy részén Bécsben és Budapesten is ott vagyok. Facebook oldalamon lehet rendelni, és ott tartom a kapcsolatot a vásárlóimmal.

 

[message type=”success|error|info|notice”]

Ha egyedi ajándékkal lepnéd meg kisgyermekes barátaidat, akkor válasszd a FAWorite babacsomagot!

Egy csomag, ami minden problémára megoldást nyújt, ráadásul ilyet nem találsz másnál!

Színben és mintában harmonizáló Babatyu, takaró, nyálkendő és csörgő – minden, amire szükség van!

[/message]

Ha rendelni szeretnél, látogass el a FAWorite Facebook oldalára, vagy nézz körül a weboldalon!

 

 

 

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like