LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

Indul a túra – 6 dolog, amit mindenképpen pakolj be a pasid neszeszerébe!

Share

Tudjuk, hogy a férfiaknak nem erőssége a pakolás (tisztelet a kivételnek!), így elkerülhetetlen, főleg nyáron, hogy a kezünkbe vegyük a dolgokat. És mivel mi már tudjuk, hogy kozmetikumból csak a természeteset választjuk, ideje őket is rászoktatni!

Ha közeleg a nyaralásotok, akkor érdemes átnézni a férfi neszeszeres táskáját, és gyorsan beszerezni a legszükségesebb dolgokat, hogy biztos ne az legyen, hogy valami kifogy, otthon marad, vagy éppen szükségtelen dolgok foglalják el az értékes helyet a bőröndben.

 

1. Hogy legyen mibe pakolni!
Fontos, hogy egy férfinak is legyen egy kistáskája, amibe a saját szépségápolási dolgait pakolja. Az elején, lehet hogy túlzásnak fogja érezni, hogy erre minek külön táska, de nagyon hasznos lesz, amikor utazni kell. Ez a Légent táska pont akkora, hogy minden belefér, amire egy férfinak a mindennapos szépségápolásban szüksége lehet, ráadásul menő fekete színben kapható. Itt szerezheted be!
2.Haj és testápolás egyszerre
Utazáskor mindig jól jön egy olyan termék, ami egyaránt hivatott arra, hogy a hajat és a testet is megtisztítsa a szennyeződéstől. A Légent WASHair & Body ráadásul telis-tele van gyógynövényekkel, így nem szárítja a bőrt, hidratál és megfelelően táplálja a testet (és a lelket is!).
3. A sokoldalú szappan

A Magister teafa-olajos szappanja szuper szolgálatot tesz majd, mert kiválóan tisztítja a talpat, és a lábujjközöket, így biztos, hogy nem kapja majd el a férfi a strandon, uszodában a gombás fertőzést. A szappan egy hosszú bakancsos, edzőcipős városnézős túra után is felfrissíti a fáradt lábat és hidratálja azt. A szappan arca alkalmazva segít, hogy a bőr zsírossága helyreálljon, ráadásul még a pattanásokat is elűzi.

 

 

4. A szakáll védelmében
Fontos, hogy különítsünk el egy kis törölközőt a férfinak, hogy azzal törölje szárazra a szakállát, arcszőrzetét, mert így biztos, hogy nem viszi majd át a szennyeződéseket az érzékeny területekre egy “koszos” törcsiről. Ez a különleges törölköző a Csipkelengye varróműhelyében készült darázs anyagból, afrikai törzsi minta fut végig. A kis méretű törölköző rendkívüli nedvszívű hatású, de egyben tartós is. Tedd be a neszeszere mellé, mert a szakáll tisztítás után imádni fogja életed párja ezzel törölgetni az arcát. Ráadásul ez csak az övé, és senki más nem nyúlhat majd hozzá. Ha szakállas az “embered” dobj mellé egy szakállolajat is!
5. Az izzasztó helyzeteknek vége
Fontos, hogy a nyári melegben használjunk dezodort, mert ez az alaphigiénia egyik pillére. Az pedig csak előny, ha természetes, és káros összetevő mentes termékre vesszük rá a férfit is. Az Évca menta-kókuszos szódabikarbónás dezodorja ápolja a bőrt, miközben lágyan tisztítja és fertőtleníti az érzékeny felületet anélkül hogy irritálná vagy kiszárítaná azt. A menta ráadásul fel is frissít a nyári melegben 🙂
6. Sámsonnak is a hajában volt az ereje!
Ha dús hajkoronával rendelkezik életünk párja, akkor pakoljunk a neszeszerébe egy szuper sampont. A Faith in Nature kék cédrus samponja minden hajtípusra ajánlott, és a termék szerencsére minden adalékanyagtól mentes. A svéd hegyi gyógynövények és fák aromáját tartalmazó sampon gyengéden tisztítja és felfrissíti a fejbőrt. A meleg nyári napok végén ezzel hajat mosva garantált a felfrissülés.
Tags:
Babicz Anett

A Social Media világában élek, amiből az olvasásba menekülök. Mindig hordok magamnál könyvet, még akkor is, ha csak a boltba ugrom le. Vidéken nőttem fel, amit imádok, de Budára járok haza. Legszívesebben állandóan utaznék, és célom, hogy a világ összes (cuki) állatát megsimogassam.

  • 1

You Might also Like