LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk

Gyerek a napon – ezt a fényvédő krémet ajánljuk!

Share

A minap belefutottam egy anyukába aki a drogériában állt tanácstalanul. Elbeszélgettünk a napvédő krémekről, miközben lebeszéltem őt a parabénes naptejről és ajánlottam neki egy másikat. Ezt ajánlom most nektek is, ha hamarosan gyerekkel indultok nyaralni!

Talán tudjátok, hogy én is kisgyermekes anyuka vagyok, és mint ilyen kiemelten fontosnak tartom, hogy a fiam, aki három éves, ne kerüljön kapcsolatba semmilyen kemikáliával. Azon szerencsések közé tartozom, akik folyamatosan tesztelhetik a beauty újdonságokat, hiszen küldenek nekem mindenféle fantasztikus dolgot a gyártók. Bár magamra mindenféléket hajlamos vagyok rákenni, Gyurci csak natúr terméket használhat.

Hosszan írhatnék arról a két hónapról, amit a születése után éltünk át a szuper érzékeny bőre miatt, amikor még azt hittem, hogy a gyógyszertárban kapható kulimászok segítenek. Nos, nem. Igaz, az az édesanya sem vagyok, aki szerint a shea vaj elég mindenre, de igyekszem inkább a természet patikájából választani, ha már nagyon muszáj.

Egyébként a folytonos krémezésnek sem vagyok a híve, hiszen a gyerekek bőre általában tökéletes. Ha gond van, és a gyerekorvos normális, érdemes megkérdezni tőle, hogy mit ajánl. (Persze, ha ő felír valamilyen gyógyszeres kezelést, akkor azt ne kérdőjelezzük meg, hiszen ő az orvos, jobban tudja. )

Egy szónak is száz a vége, a gyerek gyakorlatilag egész nap a kertben van. Mivel csak néhány hete van kertünk (hurrá!) szembesültem vele, hogy az eddigi napi rutin mellé egy másikat is fel kell venni: a naptejezést.

Na már most. Mi az, ami ilyenkor fontos:

  • Akkor is védje, ha dél és három között kimegy az udvarra, mert kimegy az udvarra, akkor is, ha előző nap elmondtam neki milliószor.
  • Könnyen kezelhető, praktikus legyen.
  • Ne ragadjon!
  • Könnyen elférjen a táskámban, ne folyjon szanaszét. (Ez nálam kardinális kérdés, mert minimum negyven dolog van mindig nálam, ami persze fontos.)
  • Akkor se legyen semmi baja, ha véletlenül előhagyom, ő pedig azt hiszi édesség és megrágcsálja.

Utóbbi előfordult. Tényleg.

Nem mondom, hogy nem próbáltam ki többféle terméket, míg a Piperkőctől meg nem kaptuk ezt a napvédőt, és azt sem mondom, hogy ez az egyetlen, ami jelenleg a háztartásban megtalálható. Ami miatt ajánlom az főleg az, hogy a benne lévő hatóanyagok működnek.

Magyarán, ha reggel bekened a gyereket, akár mennyit vizez, homokoz, saraz és egyebek, ez beton biztosan véd.

Neked pedig erre van szükséged. Ez biztos.

ITT találod!

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like