LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Te erős és gyönyörű nő! Ez most neked szól!

Share

Nem voltál mindig ilyen. Nem voltál mindig erős. Régen félénk voltál, és visszahúzódó. És voltak nagyon kemény időszakok, de tudod mit? Túl vagy rajta!

Tudom, hogy régen pokoli nehéz volt, és rengetegszer érezted magad egyedül. De soha nem voltál olyan, aki meghátrál, aki gyáván elbújik. Még akkor sem, amikor legszívesebben zokogtál volna, és feladtad volna. Ó persze! Néha zokogtál, és fel is adtad – egészen másnap reggelig. Aztán felkeltél, megráztad a hajad, felraktad a kedvenc parfümöd, szemet rajzoltál magadnak, hogy ne látszódjék az egész éjszakai sírás, és nekivágtál újra.

Igen, néha hatalmas szemüvegek és kalapok mögül. De nekivágtál. És aztán már tudtál mosolyogni is. Mert rájöttél, hogy ami másokat összetör, ami másoknak elveszik a kedvét, az neked erőt ad. Ahelyett, hogy a sok fájdalom összetört volna te inkább magadba szívtad, építkeztél belőle.

Sokan kételkedtek benned, de te mindre rácáfoltál. És nézd meg hol vannak most ők, az okoskodók, az irigyek, a “szerintem nem tudod megcsinálni” és a “biztos, hogy ezt akarod?” csicsergők. Sehol nincsenek. Te viszont itt vagy. És megcsináltad. Nem volt könnyű, és nem volt egyszerű, de lenyomtad.

És most itt vagy, más vagy. Képes vagy nevetni a legnehezebb időszakokban is, mert már tudod: túljutsz rajta. Nem könnyen, és nem meló nélkül, de átvergődsz a legnehezebb időszakokon is. Mert már tudod hogyan kell. Mert már erős vagy. Hidd el, tudsz valami olyat amit sokan nem: felállni. Sokan nem képesek erre, megmaradnak a kétségbeesésben, szétesnek, és másoktól várják, hogy megmentsék őket. TE ennél több vagy: tudod, hogy képes vagy előre menni. Ha kell. Ha muszáj. De tudsz megállni is.

Tudod értékelni amid van, amit elértél. Mert ez is az erős, és gyönyörű nők sajátja: megállni és hálásak lenni azért, amit elértek. Tudod, hogy az élet nem csupa mosoly, és könnyed nyaralás, de azt is tudod, hogy ha pofont is kapsz, újra fel tudsz majd állni.

Tudod, mert már megtetted máskor is…

És megteszed újra ha kell, mert a nő, aki vagy nem lett keményebb, nem lett férfiasabb, és nem lett agresszívabb.

Csak erősebb.

 

Nézd meg ezt is:

5 *nagyon fontos* dolog, amit lassan megtanulok azért, hogy erősebb legyek…

4 hozzászólás

 1. Alexa 2017-08-17

  Szuper!!

  Válasz
  1. admin 2017-08-17

   Köszönjük!

   Válasz
 2. Nóra 2018-08-21

  Köszönöm ! Erőt ad a sok rossz utàn !

  Válasz
 3. Biro Zsuzsa 2020-03-03

  Lanyok vogyázzatok a deszantosokkal.
  Volt 3 napunk!mondta búcsúzóul 🙏 .
  Nice ! Nem?
  That is all .Mondta a pasi aki még egyszál.virágot v.,1 túrórudit sem hozott A nevem napjára. Etettem önszántamból itattam, /én hûlye/ de választás az enyém volt.Az utolsó reggelinél azt mondja / mivel 2 nap mūlva indultam ki dolgozni kûlfœldre/Kellenének neki a házkulcsai, hogy néha 1-2 napot itt töltene a házamba mert tetszik neki a környék.
  Aztán rövidre zártam a dolgokat no 🔑Feltettem a vonatra es elment.
  Ez még mind semmi Hív Pestről ,hogy leszerelték az albérlete zárjail, és nincs hová mennie.Hivta a főbérlője/ szerintem ingatlan vadaszok voltak és kapcsolatban élhetnek nő az illető/
  Tudod utólag okos a paraszt.
  Mondtam oda mész ahová akarsz a de ide vissza nem jöhetsz.
  Szerencsére megúsztam 2 db pizzával.Muszáj volta kiírni magamból.
  társkeresön ,van még mindíg.
  Apszolút nincs szív fajdalmam.
  Ez volt az első es az utolsó 3 éjszás kalandom története.

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *