LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

6 ok, amiért az arcpermet jó neked (és nem csak azért mert iszonyat meleg van!)

Share

Ha bármikor megmotoznának legalább kétfélét találnának nálam, akár tél van, akár nyár! Plusz egy mindig van az íróasztalomon is!

Bárki, aki dolgozott már női magazin szerkesztőségében egyet biztosan tud: a szerkesztők asztala tele van mindenféle krémekkel és pipere cuccokkal. Arcpermet nélkül azonban nincs asztal! Hogy miért?

Először is, mert felfrissíti az arcbőrt!

Mindegy, hogy azért, mert nagyon meleg van, vagy mert stresszelünk, de két pumpa és máris jobb a kedvünk.

Másodszor, mert hidratál!

Bármennyit is mondjuk, hogy a vízivás kardinális kérdés, bizony sokszor (sajnos) mi is elfeledkezünk róla. Ilyenkor az arcpermet segít. Bár nem pótolja a vízhiányt, menet közben frissebbé tesz.

Harmadszor, mert fixálja a tápanyagbevitelt!

Természetesen ne egy pizzát kenj az arcodra… De ha a reggeli rutint úgy kezded, hogy krémezés előtt befújod az arcod, majd ismét, mielőtt felhelyezed az alapozód egyrészt megemeled a krémed hatásfokát, másrészt tartósabb lesz a sminked.

Negyedszer, mert rögzíti a sminket!

Ha csak egy spriccelésnyit teszel az arcodra, és nem annyit, hogy szétfollyon a sminked fixálni is tudod vele. Ugyanis amikor szárad a permet rögzülnek a por alapú smink apró pici darabkái.

Ötödször, mert szabályozza a bőr olajosságát!

Bizony, a mattosítás nem csak kőpúderrel lehetséges. A növények párlata is alkalmas arra, hogy ne zsírosodjon gyorsan az arcod. Fontos azonban az is, hogy például a kamillás víz túl sok használata kifejezetten száríthatja az arra hajlamos bőrt. Ha viszont túl zsíros az arcod próbáld ki!

Hatodszor, mert a maszkok hatását is erősíti!

Próbáld ki a következő maszknál, hogy mielőtt felviszed, befújod magad arcpermettel. Sokkal gyorsabban fogja átvinni a hatóanyagokat az arcodra, és a hatása is erősebb lesz. Kipróbáltuk. Tényleg.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *