LOADING

Type to search

Élem Főoldal

A nő tönkretételének legfontosabb szabályai…

Share

Kezdőknek és haladóknak. Ha már amúgy sem működik a kapcsolat, kövesd ezt a néhány tippet, és ezek garantáltan sikerre fogják vinni a nő lelkének megtiprását.

Először is tartsd bizonytalanságban!

Ne hívd fel, ne válaszolj az üzeneteire, tűnj el napokra. Ezzel könnyen éreztetheted vele, hogy egyáltalán nem számít, hogy mit gondol, hogy mit érez, hogy aggódik. Mert aggódik. Mert ilyen. De ezt te is tudod, ennek ellenére nem érdekel. Éreztesd vele, hogy tökéletesen el vagy nélküle is. Ha azonban tovább lépne térj vissza hozzá, és még szívd a vérét, energiáját egy kicsit.

Ne legyél vele kedves!

Ez a kapcsolat bármelyik pontján nagyon lényeges kérdés. A nő ugyanis igényli a kedves szavakat. Ki tudja miért, ilyen fajta. Ez sem akkor a tudomány, nem titok, valószínűleg ő is néha mondja, hogy jól jönne egy-két bók. Ennek ellenére ignoráld ezt a dolgot, elvileg ugyanis nem akarod megerőltetni magad.

Ne érdekeljen, hogy a munkájában sikeres-e, hogy vannak-e ambíciói és álmai!

Hiszen úgyis mindig minden rólad szól, ő azért van, hogy kiszolgáljon, hogy teljesítse a kéréseidet, hogy támogassa a te álmaidat. Neked nincs mit tenned ezzel, semmiképp ne erősítsd meg a törekvéseit, hiszen az nem a te életed, semmi közöd hozzá. Csinálja csak egyedül a dolgait.

Rendszeresen tedd szóvá külsejét!

Na nem azt, ami tetszik benne (mert ugye olyan is akad, különben nem lennél vele) hanem azt, ami nem tetszik. Tedd szóvá a kilóit, hogy estére fáradt a bőre, hogy ideje fodrászhoz mennie, hogy egyébként nem is áll jól neki a kék, és régen többször húzott magassarkú cipőt. Ja, hogy fáj benne a lába! Nem baj, azért csak szólj rá!

Ne dicsérd meg a főztjét, viszont ha nem főz, háborodj fel!

Végül is, kötelező neki gasztro-tündérnek lennie, és az, hogy próbálkozik akkor is, amikor fáradt és semmi kedve teljesen alap. Menjen csak a konyhába, de estére legyen ám vacsora! És finom is legyen, mert különben biztos, hogy nem eszed meg. Miért is ennéd ha rossz, ugye?

Úgy egyébként és általánosságban legyél kizárólag magaddal, és a te jóléteddel elfoglalva. Nyomogasd egész nap a telefonod, ne érdekeljen, hogy mi van vele, hogy hogyan boldogul a hétköznapokban, hogy mit akar kezdeni az életével.

Elvileg mi más életcélja lehetne, mint neked megfelelni…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *