LOADING

Type to search

Ez+az

“Carrie és Big ma már nem lehetne egy pár!” – állítja Candace Bushnell, az író

Share

Több mint tíz éve már, hogy a sorozat elstartolt az HBO-n és a rajongókat még mindig érdekli minden, ami Szex és New York.

Ha belegondolunk abba, vagy újranézzük ezredjére is a történetet átfut az agyunkon, hogy mégis Carrie mi a jó francot csinál? Miért engedi vissza újra meg újra Big-et? Persze, mert Ő, a nagy Ő, igen, tudjuk.

A moziban bemutatott filmek nem véletlenül igyekeznek kicsit jobban összekuszálni a kapcsolatot, ami, lássuk be soha nem volt egyszerű…

Az eredeti könyv írója Candace Bushnell ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

“Az életben soha nem így ér véget a történet. De Hollywood más. A rajongók, és a széria népszerűsége miatt nem volt más lehetőség, mint a boldog vég, ahol Carrie és Big boldogan élnek, míg meg nem halnak. Ők a modern kori Elizabeth Bennet és Mr. Darcy. Amikor ez az egész elkezdődött, egyáltalán nem gondoltuk, hogy a pop kultúrában ilyen kitörölhetetlen helye lesz majd.”

De így lett.

Bár igaz, ami igaz: néhányan már a harmadik évadban feladtuk volna, és nem vártunk volna tovább Mr. Bigre.

Olvasd el ezt is:

Worst of … Carrie Bradshaw legrosszabb pasijai, akiket te is ismersz

Emlékszel? Nézted a sorozatot és szörnyülködtél… aztán rájöttél, hogy ezt a férfit te is ismered, ilyennel már neked is volt dolgod… Hogy követendő példát mutatnak-e, vagy sem, az vitatott, azonban biztos, hogy örök érvényű igazságokra világítanak rá a Szex és New York szereplői. Következzék most egy 100 …

Forrás: mirror.co.uk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *