LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Leteszteltük a Magister Voyage termékeit, és *tényleg* kevesebb lett a ráncunk!

Share

Komolyan. Négy hónap tesztelés után bátran le merjük írni.

Hozzátartozik a lényeghez, hogy szinte az első voltam, akinek Ildikó (Dr. Mester Ildikó, a Magister Kozmetikumok alapítója és készítője) elküldte a nappali és az éjszakai krémet, és akkoriban még nem volt meg a “hivatalos” eredmény, hogy mennyire is jó a krém.

Így én csak a saját tapasztalataimra hagyatkozhattam, amelyek napról napra jobbak lettek.

Először is, ami nagyon fontos, hogy a Voyage termékcsalád külsőre és belsőre is luxust sugároz, az ára viszont nem emelkedik ezekbe a magasságokba. A nappali és az éjszakai krém is nyolcezer forint körül van (el lehet csípni klassz akciókat!) és mivel az üvegben 50 milliliternyi elixír van, ez több hónapra elég. Nekem kicsit több, mint négy hónap volt, amíg kiürült.

A nappali krémről már írtam korábban, itt:

Leteszteltük – Voyage kétfázis hialuron C nappali krém

Örök harc, a felületi száraz arcbőr és én. Fűtési szezonban tripla erőkkel támadok, és nem félek kombinált krémeket bevetni! Most a Magister Products termékén volt a sor. Kipróbáltam! Mi már tavaly tudtunk róla, hogy Dr. Mester Ildikó, a Magister boszorkánykonyhájának főnöke nagy dobásra készül.

Ami miatt viszont az éjszakai krémről is muszáj, az az a tapasztalat, amiben részem volt. Ugyanis, meg kell mondjam őszintén én előtte soha nem voltam klasszikus éjszakai krémes nő. Ha nagyon szomjas volt  bőröm akkor igen, előfordult, de az állandóság ebben az esetben sem volt rám jellemző.

Eddig.

Ugyanis a Voyage krémmel más tapasztalataim voltak. Ha időnként kimaradt (nem sokszor fordult elő egyébként) láttam a hatását másnap az arcomon. Zsírosabb, fáradtabb és szürkébb arccal ébredtem, és hiába fújtam a virágvizet az arcomra, nem tudtam szabadulni ettől még órákig.

Egyáltalán nem lepődtem meg, amikor olvastam róla, hogy a Voyage család hivatalosan és bizonyítottan is ránctalanító hatással bír. Erről most már papírjuk is van:

Időutazás pedig létezik, most már klinikailag igazoltan is

Vissza a jövőbe? Sokszor inkább a múltba utaznánk vissza. Nincs olyan nő, aki ne szeretné szépségét időkapszulába zárni és megőrizni a lehető legtovább. Te is ábrándoztál már arról, hogy egy DeLoreannel visszautazol éveket, és újra átéled a fiatalságodat? Szállj be a Voyage képzeletbeli időgépébe, és tündökölj ismét a Voyage K étfázis Hialuron- C 45 + nappali arckrémünkkel !

Egyszóval mi mást is mondhatnék, hogy most, hogy elfogyott, veszem a következőt, és nektek is ajánlom szeretettel!

Dr. Mester Ildikó és Weisz Fanni, a márka arca a szombathelyi Magister referencia üzlet megnyitóján. Fotó: friss.hu

 

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *