LOADING

Type to search

Inspiráció Kipróbáltuk Szépítkezem

Hozzáértés, odafigyelés, szeretet – Így készülnek a Sofia Michelle natúr kozmetikumok!

Share

Egy újabb csodás gyöngyszemre bukkantunk a hazai natúrkozmetikai piacon. Nem véletlen, hogy elhoztuk Nektek a GoodStuff Boxba, és pillanatok alatt el is kapkodtátok a Sofia Michelle kozmetikumokat! Ismerjétek meg Mihály Zsófiát, a vállalkozás alapítóját.

Mi motivált abban, hogy saját márkát alapíts?

Egy kis Csongrád megyei faluban nőttem fel. Kamaszkoromban köszöntöttek be a nagy, ismert kozmetikai márkák, az MLM és egyéb rendszerben működő nyugati vállalkozások. Berobbantak az áruházakba, a kisboltokba, akkoriban ezen krémek használata volt a sikk. Mi is megvettük, hiszen újdonság volt, és csalódásként ért bennünket, hogy nem azt kaptuk, amire számítottunk. Kiszáradt a bőrünk, vagy éppen semmilyen hatást nem értek el a termékek. Itt jött a felismerés, hogy nem velünk felhasználókkal van a probléma, hanem az összetevők nem elég hatékonyak, sőt kifejezetten károsak az egészségre. Ez indított el abban, hogy kitanuljam ezt a szakmát.

Hogyan indultál el kezdetben?

Már gyerekként az életem része volt a házikészítésű piperék használata, hiszen nagyszüleim is foglalkoztak szappanfőzéssel. Vidéken minden gyógynövényt könnyen be tudtunk szerezni, főleg, hogy kertész családból származom. Ha a mi kertünkben nem volt az, amire szükségünk lett volna, akkor valamelyik szomszédnál biztosan akadt belőle. Képzésekre, tanfolyamokra jártam, természetgyógyász végzettséget szereztem, illetve agrármérnöki diplomám van.

Mi a legfontosabb ismertetőjegye a Sofia Michelle natúrkozmetikumoknak?

Többfunkciósak. Termékeink nem csupán újabb kencék a piacon, hanem ezek kiváló dekorációs elemek is. Például nem kockaszappant készítünk, hanem formaszappanokat. Igaz, ezek lassabban készülnek el, azonban csodás ajándékként is szolgálhatnak. Másik kiemelendő tulajdonságunk, hogy amit csak lehet, azt magyar piacról próbáljuk beszerezni. Valamelyest drágábbak, de ezzel is segíteni tudom a hazai termelőket.

Hol lehet titeket elérni?

Vállalkozásunk a felhasználó közeliségre épül. Nem csak webshopon és bioboltokon keresztül értékesítünk, hanem rendezvényeken is jelen vagyunk. Heti, havi rendszereséggel járunk különböző fesztiválokra, vásárokra, kiállításokra. Így az érdeklődők azonnal a helyszínen tudják tesztelni a terméket. Legfőbb érdemünk, hogy kimerünk állni az emberek elé, hogy kipróbálhassák a készítményeket, hiszen nem árulunk zsákbamacskát. Közvetlen kapcsolatot tudunk létrehozni és ápolni vásárlóinkkal. Ezek a próbák nem járnak vásárlási kötelezettséggel, azonban elmondható, hogy a tesztelők közül tízből kilenc azonnal fog a helyszínen vásárolni, ahol persze kedvezményesen juthat a termékhez.

Mióta vagy a piacon és mik a visszajelzések eddig?

2015 februárjában alakult meg a vállalkozás, az engedélyeztetések már az előtt elkezdődtek. 2015 tavaszán pedig rendezvényeken is jelen voltam, ez már a harmadik rendezvényszezonunk. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezik, nem véletlenül van ennyiféle termékünk, hamar megnőtt az igény arra, hogy a teljes testápolást lefedjük. Számos visszatérő vásárlónk van, akik személyesen kijönnek a kitelepülésekre.

 

Milyen kedvezményekhez juthatnak a törzsvásárlók?

A rendezvényeken 20-30%-os helyszíni kedvezményeket biztosítunk, illetve adunk kupont, amit a webshopos vásárlás során lehet felhasználni.

Pár apróbb simítás maradt hátra, és hamarosan bevezetésre kerül a Sofi-szerda. Minden hónap első szerdáján különböző kedvezményekkel lepjük meg a vásárlókat.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Szeretnénk a kínálatot bővíteni baba- és hajápolási termékekkel.

2018 második felében pedig szeretnénk belevágni a dekorkozmetikumok gyártásába. Tervek között szerepelnek például alapozók, színes szemhéjárnyalók, rúzsok – kizárólag természetes összetevőkből!

 

Ha szeretnéd személyesen megtapasztalni a Sofia Michelle-élményt, kövesd a Facebook oldalukat, hogy elsőként értesülhess a rendezvényekről!

Vásárolnál? A webshopot ITT találod!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *