LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom

12 fontos dolog, amit megtanulhatunk a filmekből, ha van elég humorunk hozzá…

Share

Néhány filmes jelenet olyan szilárdan beleégett az agyunkba, hogy eszünkbe jutott, megpróbálhatnánk átültetni ezeket a való életbe. Hátha tudnak nekünk segíteni, ha úgy alakul… Szabálytalan lista, kéretik nem komolyan venni!

Ha elhatározod, hogy átmenetileg egy másik országba költözöl, biztosra veheted: a legeslegutolsó pillanatban feltűnik a reptéren életed szerelme és könyörögve kéri, hogy maradj, továbbá biztosít halhatatlan szerelméről.

Még soha nem csókolóztál esőben? Akkor ideje elgondolkozni azon, hogy lehet, hogy valami baj van veled.

Amikor valaki éppen felriad rémálmából, akkor az teljesen váratlanul és hirtelen felül az ágyban és sikoltozni kezd. Jó, ha odafigyelünk, mert általában amikor ez történik még az is megfigyelhető, hogy telihold van.

Lezuhanyozni, miközben egyedül vagy otthon? Hát, mit is mondjunk, elég merész vállalkozás…

Egyszer és mindenkorra jegyezd meg: a szemüveg a legjobb álca. Még a saját anyukád se ismer fel, ha okuláré van rajtad.

Óvakodj a tükröktől! Valamilyen okból kifolyólag a szellemek és rémek kedvenc búvóhelyei.

 

Ha egy mániákus őrült betör a házadba és egyenként megöli a barátaidat, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy végigjárod a szobákat, természetes vak sötétben. A legjobb eredmény elérése érdekében még lemehetsz a pincébe is, és remegő hangod megkérdezheted: “Van ott valaki?”

A világon bizonyos helyeken még mindig használnak L-alakú takarókat, tudjátok azokat, amelyek takarják a férfit deréktől  és a nőt válltól lefelé.

A lányok hihetetlenül ügyetlenek: miközben éppen rohannak valahová, minden látható ok nélkül egyszer csak egy jóképű férfi karjaiba pottyannak.

Tudvalevő, hogy az utcai megfigyelő kamerák kristálytiszta képeket készítenek. Tehát könnyedén zúmolhatunk és így már gyerekjáték megtalálni a célszemélyt.

Minden bombának van vörös számokkal villogó visszaszámlálója. Ha esetleg nem sikerül hatástalanítani, akkor még mindig kiugorhatunk az ablakon, ugyanis ezt ép bőrrel megúszhatjuk, még akkor is ha felrobban a bomba.

És végül, ha bármilyen veszéllyel kell szembe nézned, ne felejtsd el azt kiáltani, hogy: NEEEEEE!

Ugye, hogy máris okosabbnak érzed magad? 🙂

Forrás: brightside.me

Nézd meg ezt is:

 

10 filmes páros, akik valójában ki nem állhatták egymást

Mit is mondhatnánk? Ez is azt bizonyítja, hogy milyen nagyszerű színészek. Elhúzódó forgatások, és sztárallűrök. Nézd meg kik voltak, akik nem jöttek ki egymással… Ryan Gosling és Rachel McAdams Szerelmünk lapjai A film nem különbözne a többi romantikus mozitól, ha a két szereplő közt nem lenne …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *