LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom

Filmbéli párok, akik között nem működött a kémia …

Share

A kémia nem az, amit csak úgy meg lehet játszani. Vagy megvan vagy nincs. Vannak olyan filmbéli partnerek, akik között tagadhatatlanul működött, mint Ryan Gosling és Rachel McAdams a Szerelmünk lapjaiban. De ezekben az esetekben nagyon nem ez a helyzet.

Azoknak a pároknak, akiket most mutatunk, nem sikerült elegenedő érzelmet felvonultatniuk, és ez elég nyilvánvalóan látszódott a képernyőn is. Még akkor sem, ha voltak köztük olyanok, akik a valós életben is szerelemes pár voltak.

Mischa Barton és Benjamin McKenze, A narancsvidék

Ben Mckenzie elég ikonikus alakítást nyújtott Ryan Atwood-ként, de a Mischa Barton Marissa-ja annyira, de annyira küzdött, hogy az már a néző számára is túlságosan nyilvánvaló volt.

Carey Mulligan és Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby

Szeretnék azt hinni, hogy e két színész között azért nem működött, mert Leonardo korábban csak Kate Winslettel játszott romantikus szerepet. De nem.

Katie Holmes és Christian Bale, Batman: Kezdődik!

Nem tudjuk biztosan, hogy Christian Bale-nek úgy általában vannak-e problémái a kémiával, mert a Sötét Lovagban Maggie Gyllenhaal-lal sem volt az igazi. De ebben a filmben Katie-vel talán még annál is rosszabb volt.

Kate Hudson és Matthew McConaughey, Bolondok aranya

Néhányszor korábban is játszottak már együtt, de ez a film a legrosszabb mind közül, legalábbis ami a köztük lévő zsizsegést illeti. Ebben az időben sokan tippeltek arra, hogy egyébként is van köztük valalmi, ezért talán érthető, hogy kínos és feszült volt közöttük a hangulat, de élünk a gyanúperrel, hogy valami más is volt a háttérben.

Angelina Jolie és Johnny Depp, Az utazó

Erre a két színészre mondják, hogy nehéz eset… Talán ez az, amit ez a film mondani akart? Akárhogy is van, a két híres arc cseppet sem volt nagyszerű együtt a filmvásznon.

Nicole Kidman és Hugh Jackman, Ausztrália

Azt gondolná az ember, hogy a két ausztrál színész a filmvásznon egymásnak van teremtve. Nagyon nem. Ennek ellenére a filmet persze nagyon szeretjük.

Keira Knightley és Aaron Taylor Johnson, Anna Karenina

Egyszerűen nem tudjuk mi történt ezzel a kösztümos filmmel, mert vizuálisan gyönyörű. A jelmezek kitűnőek, de a romantika igen fakó.

Kristen Stewart és Robert Pattinson, Alkonyat

Hiába voltak az életben is szerelmespár, ez a képernyőn valahogy nem jött át. Az első csókjelenetet még a mai napig roppant kínosnak érezzük. De Bellának és Edwardnak megbocsátjuk.

Natalie Portman és Hayden Christensen, Csillagok háborúja: A klónok támadása

Talán minden Star Wars rajongó egyetért abban, hogy a film legrosszabb része ez a páros. Hogy lehetett ennyire rossz közöttük a vegyiérték? És ezt a film készítői hogy hagyhatták?

Bonnie Wright és Daniel Radcliffe, Harry Potter 

Harry Potternek van egy tökéletese működő párosa (Ron és Hermione), és ők egyértelműen diadalmaskodtak Bonnie-n és Daniel-en, mert őket nézni inkább volt kínos, mint izgalmas…

Adam Sandler és Winona Ryder, A kismenő

Winonát egyáltalán nem hibáztatjuk, de Adam Sandlert annál inkább. Ugyanis még sose láttunk olyan mozit, amelyikben Sandler-nek működött volna bármi, ami romantikus. Ugyanakkor kétségtelen, hogy Drew Barrymore-ral volt a legjobb próbálkozás.

Cobie Smulders és Neil Patrick Harris, Így jártam anyátokkal

Marshall és Lily volt a filmben a kedvenc párunk, így amikor ezek ketten összejöttek volt nagy felháborodás.

Channing Tatum és Cody Horn, Magic Mike 

Mivel a film egyáltalán nem a szerelemről szól, ezért tulajdonképpen nem csodálkozunk, hogy semmi összhang nem volt a két színész között.

Vince Vaughn és Malin Akermann, Páros mellékhatás

Ahelyett, hogy el tudnánk hinni, hogy korábban ők tényleg egy pár voltak, inkább folyamatosan a fejünket vakarjuk, azon gondolkozva, hogy is van ez.

 

forrás: hollywood.com

Nézd meg ezt is:

10 filmes páros, akik valójában ki nem állhatták egymást

Mit is mondhatnánk? Ez is azt bizonyítja, hogy milyen nagyszerű színészek. Elhúzódó forgatások, és sztárallűrök. Nézd meg kik voltak, akik nem jöttek ki egymással… Ryan Gosling és Rachel McAdams Szerelmünk lapjai A film nem különbözne a többi romantikus mozitól, ha a két szereplő közt nem lenne …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *