LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal Mozizom

10 film, amit minden nőnek *egyedül* kellene megnézni

Share

Van az úgy, hogy semmi másra nem vágyunk, mint néhány inspiráló filmet megnézni, amelyben határozott, erős nők szerepelnek, és amelyeknek a végén boldog a vég… Ezt a tíz filmet bátran ajánljuk bármelyik estére!

Mi kell a nőnek?

 

Mel Gibson mint beképzelt reklám guru, aki egy baleset után hallja a nők gondolatait. Nem tudja annyit játszani a kereskedelmi tévé, hogy ne unjuk meg, hiszen mindig felemelő érzés (és nagyon vicces is!) végignézni a nagy rácsodálkozásokat. A pillanat, amikor Helen Hunt azt mondja: “Ki vagy rúgva, Nick!” pedig egy kicsit mindig visszaadja a hitünket. De az sem rossz, amikor a férfi beszél arról, hogy nem kell magányosnak lennünk azért, mert sikeresek vagyunk.

Anyád napja

Jane Fonda egyértelműen ellopja a filmet JLo elől, pedig ő sem rossz… Charlie, aki évekig kereste az igazit, egyszer csak kikapja Fonda nagyon sikeres, és jóképű fiát, ami az anyósnak nem annyira tetszik. Kettejük háborúja nagyon szórakoztató, a filmben pedig az isteni Jane Fonda ruhatárát bármikor elfogadnánk!

Ghost

Kell ehhez bármit hozzátennünk? Nem. Milliószor megnéztük már, és fogjuk is…

Kegyetlen játékok

A mostohatestvérek gonosz játékot űznek, amelynek most épp az üde és fiatal Reese Witherspoon lesz a céltáblája. Azt ugye tudjuk, hogy Ryan és Reese itt találkozott először, házasságukból két gyermek született. A remek zenékkel megspékelt filmet minden alkalommal megsiratjuk, de a gondolat nem múlik: van az a szerelem amiért érdemes mindent feláldozni…

A másik Boleyn lány

Mindkét lány megfordult VIII. Henrik ágyában, és ezért mindkettők kemény árat is fizetett. Ennek a feldolgozásnak a nagyszerűsége a színészek játékában rejlik, és az érzelmek finom megformálásában. Remek mozi!

Kedves John!

Ezt a filmet tényleg ne próbáld meg életed férfijával végignézni, mert valószínűleg elrontja majd az élményt. Valóban, helyenként tényleg túlcsordul benne a romantika, de hát istenem! Néha ez is kell, ugye? Van benne fiatal szerelem, háború, várakozás és vágyakozás… és Channing Tatum, aki kivételesen nem táncol.

Ha eljön Joe Black

A fiatal Brad Pitt, mint a Halál, aki kíváncsi az életre és a szerelemre. Persze leginkább a szerelemre. Antony Hopkins játéka felülírja a folyamatosan nagy szemeket meresztő Claire Forlani-t, aki szemmel láthatóan sokszor feszeng a színész óriások mellett. Mindegy, a film csodálatos, monstre alkotás, megéri végignézni.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Ha már “guilty plesure” akkor legyen ez, ami előtt mindig ott ragadunk. A két színész szemmel láthatóan lubickolt a szerepben, és mi ennek nagyon örülünk, hiszen az eredmény vicces, és csak egy ici-picit bugyuta. Ez persze nem akadályoz meg minket abban, hogy újra meg újra megnézzük!

Ausztrália

S lőn a nagy eposz, ami az ausztrál filmipar jeles képviselőit tömöríti egybe. Itt van Kidman és Jackman, a rendező pedig a zseniális Buzz Luhrman, aki szintén ausztrál. Nem véletlenül nyúlt tökéletesen ehhez a témához, hiszen évek óta dédelgetett vágya volt. Szeretjük ezt az izgalmas drámát, mert minden kép gyönyörűen van fényképezve, a színészek pedig fantasztikusak!

A számolás joga

A fantasztikusan számoló szereplőknek két “hátrányuk” is van: nők és feketék. Ennek ellenére a NASA felismeri, hogy szükség van rájuk, bár 1961-ben, Amerikában még akkor sem könnyű ezeknek a nőknek az élete, ha történetesen mások élete tőlük függ. Csodálatos és felemelő film, igaz történet alapján!

Forrás: brightside.me

Nézd meg ezt is:

 

Hangolódj Toszkánára ezzel az öt csodálatos filmmel!

Gyere és utazz velünk és ezzel az öt filmmel Olaszország legszebb régiójába, Toszkánába, ahol a mediterrán kultúra keveredik az ínycsiklandozó gasztronómiával, és a történelmi látnivalókkal. Az olasz reneszánsz bölcsője, a csizma középső szárának leghosszabb tengerpartjával (330 kilométer) rendelkező régiója …

 

Forrás: Brightside

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *