LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Főoldal Mozizom

Ez Sandra Bullock 12 legjobb filmje (Szerintünk!)

Share

Tényleg nagyon nehéz a választás, hiszen a színésznő rossz filmekben szinte nem is nagyon játszott. Álljon most itt néhány random kedvenc, amelyek közül bármelyiket bármikor újra megnéznénk!

A szomszéd lány, aki úgy lett sikeres, hogy közben végig kedves és vagány maradt. Sandra Bullockot még az is szereti, aki nem rajongója az idétlen amerikai filmeknek. Ő ugyanis mást is tud.

A szív bajnokai

Szőke haj, déli akcentus és a filmtörténelem egyik legkeményebb mamija, akit nem tudunk nem szeretni. Oscar-díjas alakítás, és talán Sandra legjobbja.

Nász-ajánlat

Viszonylag ritkán játszik undok és kiállhatatlan perszónákat, de ezt is annyira jól csinálja, hogy az elején utáljuk, később sajnáljuk, aztán szurkolunk neki, hogy Ryan Reynolds szeressen bele…

Ház a tónál

Bár a filmet nem mindenki érti kristály tisztán, mi nagyon bírtuk, hogy ismét Keanu Reeves volt a partner, és az időntúli szerelem gondolata is megérintett.

Ütközések

Bár ez a tabloid nem teljesen Sandra filmje muszáj megemlíteni, más csak azért is, mert a forgatókönyv Oscar-t kapott. Elképesztő dráma, ahol Sandra egy gazdag, és rasszista nőt formál meg. Ismét kitűnően.

Vagány nők klubja

Ha van valaki, aki képes négy színészlegenda mellett észrevétetni magát, az Miss Bullock. A neurotikus író, aki anyja házáig menekül, hogy megtudja az igazságot szülei házasságáról. Csodálatos film.

Kísérleti gyilkosság

Emlékszik még arra valaki, hogy Ryan Gossling a nála tizenévekkel idősebb Sandrával járt a forgatás alatt? Pedig de. Adott a teljesen neurotikus nyomozónő és az elkényeztetett tinédzser. Fordulatos krimi, izgalmas és nem várt végkifejlettel.

28 nap

Bullock megint írót játszik, ezúttal a rehabon. Főszerkesztőnk kedvenc filmje a nőről, aki megküzd démonjaival, majd új erőre kap. Kötelező darab!

Mint a hurrikán

Nehéz lenne a sok romantikus Bullock mozi közül egyet kiemelni, de talán a fényképezés, és a vagány karakter miatt ez a városi lány a kedvencünk. Ben Affleck egyébként elég halvány benne…

Átkozott boszorkák

A ház szinte saját karriert futott be ebben a filmben, ahol szinte minden passzol. Remek zene, csodálatos környezet, nagyszerű színésznők. Mindjárt kezdésnek négy. A boszorkányok története, akiket súlyt a szerelmi átok. És persze jön egy férfi, akit mindez nem érdekel.

Majd elválik

Egy lánynak szüksége van az anyjára. Főleg, ha egy gonosz férfi megcsalja és elhagyja. Törékeny alkotás az élet körforgásáról, és a női szerepekről.

Ha ölni kell

Egy Grisham regény feldolgozás ahol a Sutherland család brillírozik, Bullock ismét akcentussal beszél, és Matthew McConaughey nagyon jóképű.

Szerelemben háborúban

Hamingway háborús története, ami egy kicsit amerikai lett, de mi azért zokogunk rajta, akármikor megnézzük.

És, hogy mit csinál mostanában a színésznő? Ezt, és már nagyon várjuk:

Megérkeztek az első képek az Ocean’s Eight nyolc dívájáról!

Cate Blanchett-től Sandra Bullockon át Rihannáig ragyog a glam! A Szellemirtók teljesen női szereplőkkel való újraforgatásával hivatalosan is elkezdődött a filmipar feminizmusa: a férfi csapatok alakította klasszikusokat most mind-mind női többséggel láthatjuk újra. Ilyen a 2018-ban a mozikba kerülő Ocean’s Eight is, …

 

Olvasd el ezt is:

20 inspiráló film, amelyet igaz történetek ihlettek

Talán semmi nem tud annyira erőt adni, mint látni, hogy mások is felkeltek a padlóról, másoknak is sikerült! Most húsz ilyen filmet hoztunk, hogy legyen mibe kapaszkodnod akkor is, ha nem állnak olyan jól a dolgok. Mesék valódi emberekről, megtörtént esetek szereplőiről, akik nagyszerűségükkel, eredetiségükkel vagy …

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *