LOADING

Type to search

Fashion Uncategorized

10 modell, akik bebizonyítják, hogy minden nő tökéletes!

Share

Szeretünk mindent, ami eltér az átlagostól. (Egyáltalán, ez mit is jelent?) Szerencsére egyre inkább megfigyelhető, hogy nem csak a tökéletesen photosopolt szépségeknek áll a világ.

A most következő lányokat nézve mindenesetre megállapíthatjuk, hogy a szépségipar újabban értékeli azokat is, akik nem a hagyományos értelemben vett szépségek, akik pont olyanok, mint mi.

Ashley Smith

Ashley jellegzetessége a fogai közötti rés, és erre nagyon is büszke a modell, aki olyan nagy márkáknak dolgozik, mint a Levi’s és a Gap.

Masha Tyelna

A legnagyobb divatházakat (Nina Ricci, Galliano, Givenchy) is elvarázsolta óriási szemeivel ez a fiatal lány. Ő az egyike azoknak a modelleknek, akik miatt a különleges arcokat már jobban értékelik a divatvilágban.

Sabina Karlsson

Arcán a rengeteg szeplővel, a fogai közötti réssel és plus-size méreteivel őt se nevezhetjük klasszikus szépségnek.

Anna Brimma

Anna az egyik legígéretesebb modellje egy úgynevezett “anti-modell” ügynökségnek, akik hangúlyozzák, hogy a modellek nem próbababák, hanem olyan fiúk és lányok, akiknek egyéniségük, stílusuk és tehetségük van.

Mirian Njoh

Mirian egy albinó modell, akinek egzotikus szépségét senki nem kérdőjelezi meg.  A modellkedésen túl tehetséges stylist, fényképész és blogger is.

Cipriana Quann

Cipriana és ikertestvére azon dolgozik, hogy minden afro-amerikai lány számára bebizonyítsák, hogy nem kell szégyellniük magukat természetes afro hajuk miatt. Mert ami természetes, az gyönyörű.

Hanne Gaby Odiele

A magát nemrégiben interszexuálisnak definiáló modell (úgy érzi, hogy férfinak született, de női teste alakult ki) Guccival, Diorral, Alexander Wanggal is dolgozik. Magas homloka és kiugró arccsontja miatt igazán különlegesnek tartják.

Paloma Elsesser

A plus-size modell nemrégiben a Nike legújabb kampányában kapott főszerepet. Sikerét a közösségi médiának köszönheti: itt fel fedezték fel ugyanis különleges egyéniségét.

Anna Mila

A természetesen bozontos szemöldökű lányt egy zöldségesnél fedezték fel, amint anyukájával vásárolt. Azóta már Dolce & Gabbana és Versace divatbemutatóin szerepel.

Felice Joop

Felice a UNIQUE MODELS, egy szokatlan szépségű modellekre szakosodott ügynökség legújabb felfedezettje. Nála is a bozontos szemöldök és nagy fülei voltak, amire felfigyeltek. Ugyan karrierje nemrég kezdődött el, abban biztosak vagyunk, hogy sokat beszélnek majd még róla.

Jó látni, hogy milyen sokféle szépség létezik!

Forrás: brightside.me

Nézd meg ezt is:

Öt divatmárka bizonyítja be: bárkiből lehet modell!

Kár lenne kerülgetni a még genderneutrális csírákkal együtt is baromi forró kását: sztereotípiákkal teli, idealizált világban élünk, ahol a magazinok címlapjairól photoshopkezelt tökéletességek néznek szexin a végtelenbe, mi meg ülünk és óvatosan belebokszolnánk a falba. De a nemiséggel kapcsolatos felvilágos…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *