LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Boldoggá tenni egy nőt? Ennyire egyszerű!

Share

Ha már te is unod a nincs időm, nincs pénzem magyarázkodást, akkor oszd meg ezt a cikket azzal, akinek (szerinted) szól!

A párkapcsolatunkat nagyon könnyen lehet(ne) boldogabbá is tenni, hiszen talán az egyik legfontosabb dolog, amit minden okos férfi tud (vagy legalábbis rutinos), hogy mi nők, borzasztóan hálásak tudunk lenni egy kis odafigyelésért.

Az apró gesztusokért, az ici-pici dolgokért.

Ezek például kezdésnek pont jók lesznek!

1. Fogd meg a kezem!

Akár nyilvános helyen, akár családi körben, akár csak akkor ha kettesben vagyunk és csöndben nézzük a tévét. Ha megfogod a kezem azzal nekem üzensz. Azt, hogy fontos vagyok, hogy felvállalsz, hogy figyelsz rám, hogy védelmezel engem.

2. Főzd meg ma reggel te a kávét. Ha van időnk ágyban reggelizni (és kinek nincs erre tíz perce?) akkor süss egy tojást, készítsd el a műzlimet, a szendvicsemet, vagy amit szeretek. Jól fog esni.

3. Csak nézz a szemembe és csókolj meg.

4. Küldj egy üzenetet, ha eszedbe jutok nap közben. Csak néhány szó, ennyi elég is lesz.

5. Ha látod, hogy fáradt vagyok gyújts meg egy gyertyát és eressz nekem egy kád forró vizet. Intézd te az esti rutint (kutya, gyerek, vacsora) és engem hagyj nyugodtan, hagyj nekem egy fél órát. Magamra. Aztán újra erőre kapok.

6. Vegyél ki egy szabad napot, és intézd el, amit kell. Nem fog megállni a világ, ha te mész el a bankba, ha te vásárolsz be (akinek nem inge…) ha beraksz egy mosást, ha este, mikor haza érek rend és nyugalom vár engem.

7. Vedd meg nekem a kedvenc édességemet, és engedd, hogy én válasszak filmet. Csak gömbölyödj össze velem a tévé előtt, és engedd, hogy végignézzem ezredjére is a Napsütötte Toszkánát. Lehet, hogy rémesen unni fogod, de azért végy erőt magadon, és nézd meg velem.

8. Lepj meg egy apró dologgal. Nem kell semmi komoly dologra gondolni. (A legutóbb a férjem azzal lepett meg, hogy a boltban járva hozott nekem egy sampont, mert legutóbb bosszankodtam, hogy mindig elfelejtek venni. Hihetetlenül jól esett, hogy emlékezett rá.)

9. Legyenek saját randi napjaitok. Akár milyen régóta vagytok együtt, akár hányan is vagytok már a családban, fontos, hogy a közös időtök, egymásra meglegyen.

10. Hétvégi kiruccanásra sem árt ám néha elmenni a gyerekek nélkül. És valahogy kétszer annyira jól esik a lelkünknek ha ti mondjátok: Látom milyen fáradt vagy, utazzunk el néhány napra. Ilyenkor a szervezést se hagyjátok ránk, hiszen elvileg ti is tudjátok használni a telefont és az internetet.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? És a legjobb benne, hogy a nagy része férfiakra is alkalmazható! Ha úgy érzed kell egy kis tunning a kapcsolatba lépj te először! 

Nézd meg ezt is:

 

Kulcs a nőhöz: a dicséret, avagy mindennapi drogunkat add meg nekünk ma

Sokszor úgy érezzük, hogy nem kapunk elegendő dicséretet és elismerést életünk párjától. Elgondolkoztunk, hogy is van ez… Pedig a feladat nem olyan bonyolult. Vegyük azt a teljesen hétköznapi jelenetet, amikor anya megfőzi az ebédet vagy a vacsorát, tök mindegy. Étele válogatja, de ez mindennel együtt eltarthat akár …

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *