LOADING

Type to search

Élem Fashion

Az 5 ember, akibe életed során beleszeretsz

Share

Egy kutatás szerint ez az az öt személy(iség), akivel találkozol, és bele is szeretsz. A furcsa az, hogy ez pont így is van.

1. Aki nem szeret viszont

Érzelmi életünk legkeményebb tapasztalása az a személy, akinek egyszerűen nem kellesz. Akármit csinálsz, akárhogy sírsz, imádkozol, könyörögsz, fondorlatoskodsz. A családod és a barátaid is egy emberként mondják, hogy bolond vagy, ennek rossz vége lesz. Sok fájdalmon mész át, mire belátod, hogy igazuk van.

Megalázva és kifacsarva kelsz fel a földről, amikor az agyad majd utoléri a szíved. Nem, Ő tényleg nem az embered.

2. Akit követsz

Akár képletesen, akár fizikailag. Jön majd egy bizonyos személy akire felnézel, akit idealizálni fogsz, aki lehet, hogy éppen segítségedre lesz valamiben. Nem biztos, hogy idősebb, vagy tapasztaltabb, lehet, hogy éppen fiatalabb és öntörvényűbb, mint te. És te követni fogod, néha vakon, néha mint egy őrült. Lehet, hogy országokon át, és lehet, hogy csak éjszakákon át. Aztán egy nap a kép kitisztul: megtanultad, amit kellett. Örökre hálás leszel neki, mert az “utazás” alatt rengeteget tanultál magadról.

3. A személy, akit egy nap egyszerűen csak nem szeretsz már

Egy nap felébredsz, és úgy érzed, már nem akarod, hogy hozzád érjen. Nem, soha többé. Nem tett semmi rosszat, nem bántott, nem lett más, mint tegnap volt, és mégis. Egyszerűen vége. Ahogy az akkori életednek is. Felkelsz az ágyból, és kimászol a teljes addigi életedből. Mert már nem kell. Nem ő lett más, hanem te. És ezt is meg kell tapasztalnod, akár egy kapcsolaton keresztül is.

4. Aki nem szereti önmagát

Mellette az élet napról napra fájóbb lesz. Pedig te szerelmes vagy, minden csodálatos színekben pompázik, kicsattansz és tele vagy energiával. Ő pedig csak vállat von, “Jah, lángolj csak, én itt jól elvagyok, igazából nem érdekel…” Valahogy olyan ez, mintha az eszébe szerettél volna bele, vagy a lelkébe, ő pedig megmentésre szorul. Ismerős?

Nem tudod megmenteni, hiszen mindenki csak saját magát tudja. Előbb utóbb lépned kell, ha nem akarsz az önutálatban dagonyázni.

5. Aki minderre rácáfol

Amikor már túl vagy ezeken, és egyébként pont úgy érzed, hogy úgy nagyjából mindenen, és nincs szükséged senkire, és facér maradsz, amíg élsz, mert rád nem vár senki. Lehet, hogy úgy érkezik, hogy észre sem veszed, semmi villámcsapás, csak úgy lesz. Melletted. Lesztek egymásnak. Gyengéden, egyszerűen, bonyodalmak és játszmák nélkül. Azon kapod magad, hogy a telefont bámulod, hogy vacsorát készítesz, hogy este közös programotok van. És nem félsz. Nem félsz, hogy becsap, hogy megcsal, hogy bántani fog. És akkor rájössz: igazából, ilyen egyszerű ez.

Nézd meg ezt is:

 

Ideje elengedni, ami soha nem volt a tiéd…

Ő az, akibe kapaszkodsz, mert úgy jött, akár egy villámcsapás. Megérkezett, és az egész világ megváltozott. Miatta. Ő különleges. Nem minden nap találkozol ilyennel, mint ő. Az első perctől kezdve egy hullámhosszon vagytok, az ő szájából minden szó édes, kedves és érdekes. Végig csavarogjátok a várost, újra …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *