LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Leteszteltük a Mágia szappant a Sheila Kozmetikumtól

Share

Vannak kegyes hazugságok, amelyekkel a szülők a tinédzsereket nyugtatják: úgyis lesz majd pasid, elnövöd az úszógumit és a pattanások sem maradnak, ha már felnőtt leszel! Tegye fel a kezét, akinél ez így volt…

Mivel esetemben a fenti kijelentések nem állták meg a helyüket, teljes mellbedobással vágtam bele a Mágia szappan tesztelésébe, adtam egy esélyt a terméknek, remélve, hogy tényleg eltünteti a nem kívánatos piros pöttyöket az arcomról.

Amikor a barátnőimnek büszkélkedtem azzal, hogy egy szénszappannal bővült a pipere készletem, heves ökölrázásokkal próbáltak megfékezni – csak szénszappant ne használj! Szárítja a bőrt, nem hoz semmi változást és csak a gond van vele.

Örömmel jelentem, hogy nem volt igazuk!

Egy hónapos aktív tesztelés után bátran merem állítani, hogy a Sheila Kozmetikum Mágia szappanja egy új korszakot nyitott az életemben.

Mit tartalmaz a Mágia szappan?

A két legfontosabb összetevője a feketeköménymag-olaj és a növényi szén.

A feketeköménymag-olaj minden bőrtípusnak kedvez, ráadásul fiatalító és bőrfeszesítő hatása miatt minden hölgy fürdőszobájában jelen kell lennie! Baktériumölő hatásának köszönhetően pedig megfékezi a pattanások kialakulását.

A növényi szén méregtelenít, eltávolítja a bőrön található szennyeződéseket. Továbbá a szappan minden napos használatával elősegítjük bőrünk védekező képességének megerősödését!

 

Az összetevők listája kiegészül a shea vajjal, ami nem véletlenül ennyire kedvelt a kozmetikai iparban, hiszen E-vitamint tartalmaz, amelyről ismeretes gyulladáscsökkentő tulajdonsága. A shea vaj remekül hidratál, hiszen számos olyan zsírsavat tartalmaz, ami segíti bőrünket abban, hogy megőrizze rugalmasságát és nedvességtartalmát.

A hozzáadott kókusz olaj erős vírus, –és gömbaölő hatással bír, ezenfelül puhává varázsolja a bőrt, emiatt nem kell félnünk attól, hogy a szénszappan szárítaná azt.

Az extraszűz olívaolaj pedig köztudottan sejtregeneráló hatású, ezért fontos, hogy ne csak a konyhánkban legyen állandó szereplő.

 

Arcbőröm érezhetően megváltozott, sokkal frissebb és üdébb! Ettől – és a pattanásmentes élettől – a közérzetem is sokkal jobb lett. Napi használatban van a termék, ébredés után ez az első, amihez nyúlok a fürdőszobában. Remek habzásának köszönhetően könnyedén felvihető a bőrre.

Rocker-lányként hamar beleszerettem a feketén habzó szappanba, ám ezzel a tulajdonságával nem árt vigyázni, ugyanis a növényi szénpor foltot hagyhat! Ügyeljünk a megfelelő leöblítésre!

Jó szívvel ajánlom, mert a Mágia szappan…

  • eredeti magyar termék,
  • szuper áron érhető el,
  • minden bőrtípusra használható,
  • gátolja a pattanások és miteszerek kialakulását,
  • vagány fekete színe van. ?

 

Kíváncsi vagy a termékre? ITT találod!

Remek akciókért pedig kövesd a Sheila Kozmetikum Facebook oldalát!

 

Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *