LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció Utazom

8 csodálatos dolog, amit vigyél haza a nyaralásból!

Share

A barnaságodon és a nyaralásodon kívül van még pár dolog, amire talán egész évben szükséged lesz… Például a gondolatra, hogy bármilyen helyzetben helyt tudsz állni.

1. Vedd észre a csodákat!

A te életedben, a te otthonodban is rengeteg csodálatos dolog van. Nézd végig a környezeted friss szemmel, egy utazó szemével. Fedezz fel járatlan utakat, ismerd meg az életed szereplőit (még a mellékszereplőket is!) egy kicsit jobban. Ne aludd végig a napot, hiszen nem csak az utazások során lehet izgalmas ismeretségeket kötni!

2. Légy hálás!

Amikor utazol úgy érzed nagyon szerencsés vagy, hogy eljutottál ezekre a helyekre. Mi lenne ha “itthon” is megmaradna ez az érzés. Hiszen minden amid van, minden amit nap mint nap megtapasztalsz egy új élmény. Ne vegyél semmit készpénznek!

3. Kedvesség és nyitottság a hétköznapokban

Amikor világot látsz kevesebb vagy. Mosolyogva kérsz útbaigazítást, kedvesen fogadsz el egy kávét. Semmibe nem kerül ezt átültetni a mindennapokba is.

4. Magabiztosság

Egy utazáson sok mindent tapasztalsz, és sokszor olyan dolgokra, olyan megoldásokra is képes vagy, amire még nem volt példa. Ne felejtsd el, amikor hazaérsz, hogy csak a helyszín változott, te ugyanaz vagy! Most is képes vagy rugalmas megoldásokra, hatékony módszerekre!

5. Inspiráció

Amikor külföldön jársz egy kicsit más vagy. Egy kicsit nyitottabb a szépségre, az újdonságokra. Könnyebben lépsz ki a komfortzónából, ha átlépted a határokat. Ugye milyen beszédes? Nem kell útlevél ahhoz, hogy kipróbálj olyat, amit eddig nem mertél. Inspiráljanak a hétköznapok, akár azért is, hogy ismét legyen lehetőséged utazni.

6. Merj lépni!

Az ötlet remek, a megvalósítás még inkább! Ha az utazásod során eldöntöttél valamit, ha változtatni akarsz eddigi életeden, akkor itt az alkalom. Ne hallgass a bégetőkre, vágj bele, tedd magad próbára!

7. Hit

Kerültél már furcsa, vagy kellemetlen helyzetbe utazásaid során? És megoldottad? Na ugye! Ez nincs másként a hétköznapokban sem…

8. Semmi sem biztos!

Amikor úton vagy rengeteg hatás ér. A pontosan eltervezett célok akár egyik óráról a másikra változhatnak, akár az időjárás, akár valami más miatt. Ezt el kell tudni fogadni ahhoz, hogy élni tudjunk. Minél előbb rájössz arra, hogy semmire nincs tuti recept, annál könnyebben fogsz tudni boldogulni akkor is, ha a hétköznapok borulnak fel.

Amíg a következő bőröndpakolás eljön, táplálkozz az összes élményből, amit ezen a nyáron gyűjtöttél. Reméljük, hogy van bőven!

Nézd meg ezt is!

Hét nőt kérdeztünk arról, hogy hogy vágtak neki az első szóló-utazásnak

Egyedül utaznál, de nem mersz? Akár csak az utazásban, ebben is apró lépésenként haladj. Ők most elmesélik, hogy hogyan kezdték el, hogy hogyan indult életük egyik legfontosabb élménye. “Ha az egyedüllétről van szó, nem igazán van önbizalmam de mindenképpen szerettem volna már elutazni. Úgy döntöttem, hogy első …

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *