LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Szedd már össze magad, a francba is!

Share

Hát nem tudod, hogy ez az egész cirkusz arról szól, hogy minden egyes zuhanás után talpra kell állnod? Hát pedig de. Nagyon is arról szól.

Teljesen normális dolog, hogy néha térdre kényszerít minket az élet. Egy ponton mind érezzük úgy, hogy most elég volt, kiégtem, összetörtem, egyáltalán semmilyen kapaszkodót nem találok…

De ha túl sokáig maradsz ebben az állapotban egy idő után észre fogod venni, hogy napról napra kevesebben lesznek rád kíváncsiak. Még azok, akik igazak, akik tényleg szeretnek, a legjobbak, nos, még ők is úgy fogják érezni, hogy nem bírják tovább. Ők is elfáradnak. Ők is szomorúak, enerváltak lesznek.

Sírj, gyászolj, tombolj, de azért “valahol” mélyen belül tudd: rendben leszel. Mindenen túl, megint lesz napos reggel, és friss kávé, aminek örülni fogsz.

Tudom, hogy túl csöpögősen hangzik, és talán most nem is hiszed el, de rá fogsz jönni egy ponton, hogy nincs értelme olyan érzésekre pazarolni az energiáidat, amelyek nem jók neked.

Amelyek lehúznak.

Teljesen normális dolog, hogy nem telik minden napunk tökéletes hangulatban, hogy igenis vannak olyan helyzetek amelyek elszomorítanak, amikor néha napokra, hetekre van szükségünk, hogy újra elkezdjük.

Hogy újra nekilássunk az egésznek.

Nincs értelme valaki mástól elvárni, hogy összerakjon. Ez a meló rád vár.

Igen mindig.

Ha segítségre van szükséged kérj (akár szakembertől, akár barátoktól) de a munka nagy része úgyis a tiéd.

A nap végén te vagy ott önmagaddal.

Szóval szedd össze magad, várj valamit az új naptól. Ahogy a már klasszikus mondja: “Kezdjetek el élni!”

Adj vissza a szeretetből, amit kapsz.

Adj vissza az energiából, amit kapsz.

És egy reggel arra ébredsz majd, hogy jobb és okosabb vagy.

Rendben vagy.

Nézd meg ezt is:

Az erős gyönyörű! Ez most neked szól…

Nem voltál mindig ilyen. Nem voltál mindig erős. Régen félénk voltál, és visszahúzódó. És voltak nagyon kemény időszakok, de tudod mit? Túl vagy rajta! Tudom, hogy régen pokoli nehéz volt, és rengetegszer érezted magad egyedül. De soha nem voltál olyan, aki meghátrál, aki gyáván elbújik. Még akkor sem, amikor …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *