LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Szeretnéd, hogy beléd szeressen? Nem fog menni…

Share

Bárcsak mondhatnám szebben, vagy kedvesebben. De nem lehet…

Az érzéseknek nem lehet parancsolni, még akkor sem, ha te itt, a túloldalon éppen belepusztulsz abba, hogy valaki nem szeret viszont.

Nap mint nap arra ébredsz, hogy egyszerűen TUDOD, hogy ti jók lennétek együtt. Látod a szemében, hogy Ő az, aki kell, akire vártál, akit neked rendelt az univerzum, vagy a “jóisten”, vagy ahogy éppen hívod.

De a helyzet az, hogy nem lehet meggyőzni valakit, hogy törődjön veled. Nem lehet hatni egy másik emberre, hogy itt vagy, és te vagy az.

Ilyen egyszerűen nincs.

Az, hogy egy másik ember észre vegyen, hogy meglássa benned azokat az értékeket, szépségeket, ami VAGY, nem lehet erőltetni.

Eljön az a pont, amikor már minden zavaros.

Nem érted, hogy miért nem kellesz, vagy hogy miért kell valaki más?

Ezek az érzések, ez a zűr-zavar fel fog zabálni téged. Belülről.

Ha nem tudsz túllépni rajta, ha nem fogod fel épp ésszel (muszáj lesz), hogy ez egyszerűen nem így működik meg fogsz akadni. Benne fogsz ragadni.

Kérlek ne tedd.

Fogadd el, hogy az életet nem lehet erőltetni.

Nem lehet másra erőszakolni magunkat, még akkor sem, ha pontosan tudod (szerinted), hogy te vagy az, akire NEKI szüksége van.

Talán tévedsz.

Hiszen ha igazad lenne együtt lennétek.

Senki sem tudja, hogy miért kell megtapasztalnunk a szomorú, borzalmas napokat amiatt, hogy teljesen kifordultunk magunkból a visszautasítás, a viszonzatlan éréseink miatt.

De ettől még így van.

Foglalkozz azokkal, akik szeretnek. Foglalkozz magaddal. Fókuszálj a dolgaidra, a teendőidre, azokra a dolgokra, amelyekre van befolyásod.

Jobban leszel.

Erősebb leszel.

Mire vársz? Hogy egy nap, majd az a MÁSIK arra ébred, hogy viszonozni fogja az érzéseidet. Ez viszonylag ritkán történik meg.

Szinte soha.

Hiszen ő tudja, hogy kire van szüksége.

Ő, azt fogja viszont szeretni.

Te pedig azt, aki TÉGED elfogad.

Engedd meg magadnak, hogy tovább lépj.

Engedd meg NEKI, hogy azt szeresse, akit Ő választ.

És mindenek előtt, szeresd magad egy kicsit jobban.

JÓL.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Ez fog történni, ha a sok idióta után, végre egy normális férfival találkozol

Azt hiszed, hogy nem vár már semmi meglepetés, pedig de. Leginkább a saját reakciód lesznek meglepőek. Mert ellentétben azzal, amit mindenki gondol, és mond, egyáltalán nem könnyű nyitott szívvel fogadni az újat, és a jót. Mivel nem vagy hozzászokva, hogy jól bánjanak veled, kezdetben még az is lehet, hogy visszautasító, …

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *