LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Az érzelmes és szenvedélyes nők 10 “rossz” tulajdonsága…

Share

Veled is előfordult már, hogy csak néztél és nem értetted mit csináltál rosszul? Amikor a szívedre, az eszedre, az érzéseidre hallgattál és mégis te voltál az, aki rosszul érezte magát? Ennek ideje véget vetni.

1. “Ez teljesen bolond!” – mondta a szeretett férfi, amikor kiborultál valami miatt. Igen. Bolond vagy, hiszen útjára engedted az érzéseidet, és kimondtad, ami bántott. Kiabáltál is. És?

2. Munkamániás vagy. Igen, néhányan nehezen fogják fel, hogy neked számít, hogy mivel töltöd az életed, hogy mivel keresed a pénzed. Ráadásul imádod csinálni, így nem mindig teszed le a lantot délután négykor.

3. Bizonyára néhányan le is “ribancoztak” már amiatt, hogy nem volt időd csip-csup ügyekre, mint például pletykálkodás, vagy rosszindulat. Mivel határozott elképzelésed van az életedről, a negatívumokat kizárod belőle.

4. Azt is mondták már, hogy sokat jár a szád. De miért is kéne csöndben maradnod, ha valami igazságtalanságot tapasztalsz, vagy valakit bántanak? Cinkos, aki néma…

5. Önző is vagy. Igen, mert a saját érdekeidet nézed. Azt bezzeg senki nem teszi szóvá, ha segítesz, vagy ha a kemény munkával megszerzett kapcsolataidat veted latba, ha valakinek segítségre van szüksége. Ha a munkád miatt időnként kihagysz egy-egy bulit, akkor viszont te vagy a rosszfej.

6. Tudsz nemet mondani. És ezt meg is teszed. A számodra nem kedves, vagy mérgező emberekkel akkor sem találkozol, ha nagyon erőszakosak.

7. Fontos neked az egyedüllét, az otthonod. Ha fáradt vagy és töltődésre van szükséged inkább otthon maradsz. Ha kell hetekig ki sem mozdulsz. Ha mások ezért azt gondolják “magányos farkas” vagy hát legyen. Te tudod, hogy éppen mire van szükséged…

8. Nyers vagy. Ha valaki kiéri a véleményed meg is mondod, gyakran köntörfalazás nélkül.

9. Szenvedélyből élsz. Tisztában vagy azzal, hogy a ki nem mondott szavak, a ki nem fejezett érzelmeket később bánni fogod. Ha valakit szeretsz megmondod. Mi értelme van finomkodni, amikor lehet, hogy az életedről van szó? Ráadásul tudod, hogy milyen jó hallani, ha valaki szeret. Ezért gyakran mondod a családodnak, a barátaidnak is.

10. Könnyen zavarba jössz, ha valaki olyannal találkozol, aki nem úgy él, mint te. Nem érted, hogy miért jó hazudni, alakoskodni. Ezek a tapasztalatok mindig napokra vetnek vissza, mire újra és újra konstatálod: minden ember más. Nehezen teszed túl magad a csalódásokon, pedig jó ha tudod, te vagy kisebbségben.

Sajnos.

Olvasd el ezt is:

Megyek előre, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik…

Én vagyok, aki tudja mit akar. Aki csöndesen teszi a dolgát, aki nem tolja az orrod alá, hogy hol tart. Pedig már régen elhagytalak. Mindenkinek más a fontos. A sikeres, hatékony emberek viszonylag gyorsan megtanulják, hogy talán a legnagyobb energia pazarlás mások véleményével, rosszallásával, irigységével, és negatí…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *