LOADING

Type to search

Élem Főoldal

14 emlékem rólad, a nyári fiúról…

Share

Mindegyik kedves. Még az is, ami fáj.

1. Te voltál az első szőke fiú, aki tetszett.

2. Amikor először láttalak azt hittem, valami idióta filmben vagyok. Remegett a lábam, és kiszáradt a torkom. Azt gondoltam, soha nem tudnék egy szót sem kinyögni a közeledben.

3. A szemed csak akkor volt kék, amikor előbukkantál a Balatonból.

4. Veled ettem először sós karamellás fagyit. A te csókod volt az első ilyen ízű csók.

5. Elvittél egy nyári színházba, ahol összecsíptek a szúnyogok. Én pedig nem vettem fel szoknyát két hétig, mert hatalmas sebekké dagadtak.

6. Rettegtem, hogy soha nem leszek neked elég. És attól is rettegtem, hogy beléd szeretek.

7. Titokban mindig romantikus voltam. Azóta azt is tudom, hogy nem csak titokban vagyok az. Veled gyújtottam először gyertyát a hajnali beszélgetéshez.

8. Soha nem volt elég a bor, a séta. Reggelig csavarogtunk a régi utcákon.

9. Amikor átöleltél az autóban, mert defektet kaptunk és annyira megijedtem, hogy percekig vacogtak a fogaim.

10. Loptál nekem egy napraforgót hazafelé.

11. Egész éjjel veszekedtünk, mert nem értettem meg, hogy miért nem vetted fel a telefonodat. És nem hittem el, hogy le volt halkítva. És persze féltékeny voltam.

12. Te mondtad ki először kettőnk közül, hogy szerelmes vagy. Egy perc múlva én is.

13. A hajnali merengésem, amikor rájöttem, hogy mi nem lehetünk együtt. Te nyughatatlan vagy, én biztonságra vágyom. Magamban sokkal előbb elsirattalak, mint ahogy kimondtuk, hogy legyen vége.

14. Álltam az ablakban és néztem, ahogy elmész. Hiába tudtam, hogy ez így helyes, azt is tudtam, hogy évekig nem foglak tudni feledni. Te voltál az. A nyári szerelem. Aminek soha nem volt jövője. Csak jelene.

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *