LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Ha ezt a 7 dolgot tapasztalod, akkor Ő *komolyan* gondolja…

Share

Mit is? Hogy veled szeretne lenni. Hogy nincs más terv, hogy nincs B-terv. Hogy nincs más… Hogy te vagy az, aki kell…

Betartja, amit ígér.

Legyen szó apróbb vagy fajsúlyosabb dolgokról, nem a levegőbe beszél. Ha nem csak esküdözik, hogy megszereli a tévédet, hanem észben is tartja és meg is csinálja – különösebb noszogatás nélkül -, az jó jel, hiszen arra utal, hogy szavahihető ember, akire jó esetben a későbbiekben is számíthatsz majd.

Nem szalad világgá, ha a jövő évi nyaralást emlegeted.

…És főleg nem mondja, hogy „nana, csak ne szaladjunk ennyire előre!”Akinek komolyak a szándékai, örömmel tervez a párjával, legyen szó a következő hétvégéről, vagy akár hónapokkal későbbi programokról. (Azonban biztos ami biztos:  az első időkben lehetőség szerint hanyagold a házasság-gyerek-közös nyugdíjas évek témakörét!)

Aggódik érted.

Nem hagy egyedül mászkálni a sötétben. Eléd megy, ha későn érnél haza. Védelmedre kel, ha úgy látja, veszélyes helyzetbe kerültél, mert őszintén félt téged (és nem beteges féltékenységből vagy birtoklási vágyból ugrik elő a bokorból a legváratlanabb pillanatban).

Ha tehernek vagy túlzásnak érzed az aggódást, finoman jelezd számára, de tartsd észben: számára is fontos, hogy gáláns lehessen veled.

Nem emlegeti naphosszat az exeit.

Természetesen nagy ritkán megemlíti őket, de nem a múlton merengés tölti ki a közösen töltött estéiteket, mert tiszteletben tartja, hogy milyen érzés lenne neked, ha folyamatosan az exeivel példálózna. Ha pedig ő kérdez téged, tömören és őszintén válaszolj, de lehetőség szerint kíméld meg te is őt a múltad részleteitől. Biztos van más közös témátok (hacsak nem egy önsegítő csoportban ismerkedtetek meg).

Érdeklődik irántad.

Kíváncsi rád. Arra, hogy ki vagy, ki voltál korábban, mitől váltál olyan emberré, amilyen vagy. Nem hortyog nyálcsóvával a szájában, ha mutatsz magadról egy fiatalkori képet. Szívesen hallgatja a beszámolódat a családodról, a hobbidról, és nem csak a vállát vonogatja vagy a telefonját simogatja, amikor beszélsz magadról.(Jó-jó, mi, nők szeretünk magunkról fecsegni, és értékeljük, ha valaki figyelmesen meghallgat minket, de azért te is hagyd, hogy ő is mesélhessen magáról!)

Szereti veled tölteni az idejét.

Akár ok nélkül felhív, mert sokszor jársz a fejében, és úgy kell hazaküldeni (vagy nem küldeni haza…) randi után. Minél több időt veled akar tölteni, és kompromisszumok vagy lemondások felé is hajlik, ha a találkátok ideális időpontjáról van szó.

Bemutat az édesanyjának.

Bizony, sok férfi számára fontos az anyukája véleménye. Ha elvisz bemutatni neki, az azt jelenti, hogy tényleg fontos vagy számára. Ha még eddig nem tette, ne aggódj: nem mindenkinek ugyanakkor érkezik el a pillanat, amikor a család (és a barátok) előtt is felvállaljuk a másikat.

Ha olyan férfit találsz tehát, akire igazak a fentiek, a legfontosabb dolog, amit tehetsz: becsüld meg!

Olvasd el ezt is:

13 őszinte vallomás arról, hogy PONTOSAN mikor jött a szerelem

Elcsípni a pillanatot nem könnyű, mégis évek múlva is emlékszünk rá, hogy akkor és ott történt. 1. Tudtam, hogy beleszerettem akkor, amikor először kellett elválnunk egymástól. A vonatnál álltam és mázsás súlyként nehezedett rám, hogy most néhány hétig nem találkozunk. Elképzelhetetlennek tűnt a rám váró …

Ez fog történni, ha a sok idióta után, végre egy normális férfival találkozol

Azt hiszed, hogy nem vár már semmi meglepetés, pedig de. Leginkább a saját reakciód lesznek meglepőek. Mert ellentétben azzal, amit mindenki gondol, és mond, egyáltalán nem könnyű nyitott szívvel fogadni az újat, és a jót. Mivel nem vagy hozzászokva, hogy jól bánjanak veled, kezdetben még az is lehet, hogy visszautasító, …

Tags:
Hajdú-Antal Zsuzsanna

Végzettségét tekintve magyar nyelv és irodalom¬–pedagógia szakos tanár, a Léggömbök című ifjúsági regény elsőkötetes szerzője. A könyv 2017-ben bekerült a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanítóképző karának tananyagába. A betűk szerelmese; szeret szétcincálni és újra összerakni mindent, ami szöveg. Hobbija az írás és korrektúrázás mellett a kínai gyógyászat. Imádja az állatokat, a jó vígjátékokat és a tengert. A Léggömbök megvásárolható a kiadó oldalán (gabo.hu) vagy a könyvesboltokban.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *