LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Ha barátaid vannak, megvan mindened!

Share

Rengeteget beszélünk az élet szépségeiről és nehézségeiről. De soha ne feledkezzünk meg azokkal akik a rossz napokon mellettünk vannak, és akik az örömökben osztoznak.

Ha barátaid vannak nem kell aggódnod a lelkitársak miatt. Ők azok. Mert igenis létezik az, hogy szavak nélkül megérti egymást két ember. És igen, az is létezik, hogy akár kontinenseken keresztül is megérzitek, ha szükségetek van egymásra.

Ha barátaid vannak, családod van. Hiszen egy barát tud úgy vigasztalni, mint egy anya, ki tud állni érted, mint egy apa, és belevisz a legnagyobb hülyeségekbe, mint egy testvér. Tudod, hogy nem érhet baj, hiszen melletted állnak, és elfogadják a döntéseidet. Még akkor is, ha azokkal nem mindig értenek egyet.

Ha barátaid vannak, van szeretet az életedben. Szeretnek azért aki vagy, akivé válni fogsz, és aki voltál. Feltétel nélkül. Elfogadnak és támogatnak úgy, ahogy senki más.

Ha barátaid vannak, van egy védő hálód. Nem vagy egyedül a betegségben, nem vagy egyedül a problémáiddal. Nem mindenre tudják a megoldást, de igyekeznek segíteni akkor is. A vége úgyis az, hogy együtt megoldjátok a legnagyobb zűröket is.

Ha barátaid vannak, angyalok vannak az életedben. Hiszen ők azok akik megóvnak attól, hogy bajod essék, hogy elveszítsd saját magad a hétköznapokban, hogy igazán nagy hülyeséget csinálj akkor, amikor az élet két kézzel osztja a pofont.

Ha barátaid vannak tanáraid vannak. Mert mindannyian mások vagyunk, máshonnan jövünk, mások a tapasztalataink, más a családi hátterünk. Ha figyelsz a barátaidra rengeteget tanulhatsz tőlük. És ők is tőled.

Ha barátaid vannak, mindig lesz kivel utaznod. Akkor is, ha éppen szingli vagy, vagy unod az egészet, és szükséged lenne egy hegyre, amit megmászhatsz. A barátoddal emlékeket gyűjthetsz, amelyeket akkor is elővehetsz, ha éppen szomorú vagy.

Ha barátaid vannak légy hálás értük! Ők azok, akik elkísérnek, akik áldozatokat hoznak érted, és akik tényleg elfogadnak annak, olyannak, aki vagy.

Ha vannak barátaid, jó az életed, mert van benne szeretet.

Ha vannak barátaid soha nem vagy egyedül.

gsbox_banner

Nézd meg ez is:

8 szuper film, ami bemutatja a nők közti barátság erejét

Hívd át magadhoz a legjobb barátnőd (barátnőidet), pattogtasd ki a kukoricát és helyezkedjetek el a kanapé elől aztán induljon a mozi! Hoztunk egy listát azokról a filmekből, amik a legmenőbb, legeredetibb és legviccesebb csajbarátságokról szólnak. Mi lenne velünk a legjobb barátnőnk nélkül? Kivel beszélnénk ki a …

Létezik igaz barátság nők között? Persze, de mint minden, ez is változik!

A barátság sokszor nem egyszerű. Főleg akkor nem, ha az élet elsodor titeket egymástól, és egyszer csak azt kapod az arcodba: megváltoztál. Csepely Zsófi és Hajdú-Antal Zsuzsi kolléganőnk összeszedte, mit jelent az a bizonyos női barátság, ha húszéves vagy, és mit jelent, ha harminc… 20 felett – női barátságok …

8 film, amit képtelenek vagyunk kitörölni a gyerekkorunkból…

Egészen egyszerűen szeretünk nosztalgiázni… És ezekkel a csodás filmekkel lehet is! Vannak olyan filmek, amik arra emlékeztetnek minket, hogy milyen gondtalan volt a gyermekkorunk és fiatalságunk. De ezek között a filmek között vannak olyanok, amik annyira mély nyomot hagytak bennünk, hogy képtelenség elfelejteni …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *