LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Összetörte a szíved? Ha ezeket tapasztalod, már közel a gyógyulás!

Share

Először azt a címet adtuk ennek az anyagnak, hogy “Tizenkét jel, hogy túl vagy azon a köcsögön…” de közben rájöttünk, hogy ha még mindig haragszol rá, egyáltalán nem biztos, hogy túl vagy rajta. Később a szerkesztőség több tagja is mélyen magába szállt…

1. Ha már nem beszélsz az exedről, sőt feladtad a gondolatot, hogy még lesztek együtt, és egyáltalán nem akarsz adni magatoknak egy újabb esélyt.

2. Hosszas mérlegelés után rájöttél, hogy egyáltalán nem is vagytok egymáshoz valók, és mindketten valaki mással lehettek csak igazán boldogok.

3. Nem vagy már keserű. Inkább izgatott, hogy mi vár rád a jövőben.

4. Nem azért akarsz új emberekkel megismerkedni, hogy az ex féltékeny legyen.

5. Meglepő számodra, de nem lököd el magadtól a barátokat, sem a régieket, sem az újakat. Úgy érzed ismét képes vagy adni.

6. Elfogadtad, hogy szingli vagy: jöjjön, aminek jönnie kell! Belátod, hogy nem feltétlenül van szükséged társra ahhoz, hogy az életed izgalmas legyen.

7. Képes vagy meglátni a hibáidat, és dolgozni azon, hogy jobb ember legyél. Újra felfedezed, hogy mit szeretsz csinálni, hogy mi kapcsol ki, hogy miben vagy jó.

8. Nem haragszol senkire csak azért, mert emlékeztet az exedre. Sőt, nem irigykedsz azokra sem, akik megtalálták a boldogságot egy kapcsolatban.

9. Tisztábban látod, hogy mire, és kire van szükséged. És azt is, hogy mire, és kire nincs.

10. Nem akarsz egy menekülő viszonyt azért, hogy fontosnak érezhesd magad. Tisztában vagy vele, hogy egy kapcsolat akkor működik, ha mindkét fél egyenrangú félként van jelen benne.

11. Nem félsz a másik hiányától. Nincs szükséged senkire, hogy betöltse az űrt. Tudod, hogy jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

12. Nem hajszolod, hogy kapcsolatban legyél. Rájöttél, hogy nagyszerű barátok, és család vesz körül, akiket boldoggá tehetsz. Tudod, hogy minden nap számít, és te nem akarsz már többet elvesztegetni.

Nézd meg ezt is:

Ha barátaid vannak, megvan mindened!

Rengeteget beszélünk az élet szépségeiről és nehézségeiről. De soha ne feledkezzünk meg azokkal akik a rossz napokon mellettünk vannak, és akik az örömökben osztoznak. Ha barátaid vannak nem kell aggódnod a lelkitársak miatt. Ők azok. Mert igenis létezik az, hogy szavak nélkül megérti egymást két ember. És igen, az is …

Olyan kell, aki úgy szeret, ahogy vagyok…

Elcsépelt gondolat? Mégis kifejez mindent arról, ahogy szeretném, hogy szeress, ahogy az életemet szeretném élni. Volt olyan, hogy más akartam lenni, mert annyira vágytam, hogy elfogadjanak. Máshogy öltöztem, máshogy viselkedtem. Be akartam illeszkedni. Be akartam olvadni. Az akartam lenni, akit elvártak, hogy legyek. Magass…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *