LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk

5 dolog, ami egy életre megkönnyíti a fesztivállétet

Share

Van még pár fesztivál, mielőtt végleg elengednéd a nyarat! Mutatom mik azok, amiket mindenképpen vigyél magaddal! 

Az Ursuslupus műhelyében minden 100%-ban újrahasznosított, ugyanis bicikligumiból és strandmatracból készülnek a termékek. A strapabíró anyagoknak köszönhetően addig lesznek a társaid, ameddig csak szeretnéd, ugyanis elnyűhetetlenek!

Fesztiválneszeszer

Nem kell félned, hogy a zuhanyzás során, hogy vizes lesz a szütyőd, vagy éppen piszkos. A bicikliguminak köszönhetően nem ázik át, és bátran dobhatod a földre, hiszen könnyedén tisztítható.

 

Kis cipzáros pénztárca

Jóllehet, hogy a legtöbb fesztiválon már nem kell bajlódni a készpénzzel, ezt helyettesíti a jól ismert FestiPay, azonban ebben a tárcában biztonságosan tárolhatod a kártyát is.

Re-Charge töltőtartó

Egyrészt megvédi a kábelt minden külső hatástól, másrészt az áramra rakott készüléket már nem kell többé a kezedben tartanod vagy éppen a földre tenned a töltés ideje alatt.

Vattakorongtartó

Apróság, azonban elengedhetetlen kellék, hiszen az előző napi sminket muszáj eltávolítanunk! Ha ebben a tartóban tárolod a vattát, egészen biztos, hogy nem fog szétázni.

Papírzsepitartó

Könnyes búcsú, vagy éppen romantikus egymásra találás, esetleg egy megható koncert? Bármelyik megeshet a fesztiválon! A legjobb, amit tehetsz, hogy beszerzel egy ilyen zsebkendőtartót, hogy minden esetben tiszta maradjon és kéznél legyen!

 

+1 Hogy Te legyél a legvagányabb a fesztiválon!

Ursuslupus Color fülbevaló

 

Ha valami megtetszett, rendelj az Ursuslupustól Facebookon, vagy írj e-mailt ide: info@ursuslupus.com

Nyitókép: Sziget Fesztivál Official –  László Mudra http://www.mudralaszlo.hu/ – Rockstar Photographers

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *