LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Utazom

A Napsütötte Toszkána villáját, most már *akár* te is kibérelheted!

Share

Ki ne gondolt volna még rá, hogy kibéreljen egy csodás villát a festőien szép Toszkánában? Most itt a lehetőség, mert egy remek válogatást készítettünk.

Olaszország a látnivalók kifogyhatatlan tárháza. A fantasztikus táj csodás élményeket tartogat, akár a történelem nyomában járunk, akár a kirándulás szerelmesei vagyunk, ezekre a helyekre egésze biztosan megéri ellátogatni.

La Pergola

A gondos felújításnak köszönhetően tökéletesen helyreállították ezt a XIX. században épült, Siena-hoz közel található nyolc személyes farmházat. Akár a leghíresebb toszkán városokba is kirándulhatunk innen: Firenze, Siena, Arezzo, avagy San Gimignano és Chianti maximum egy órás autóúttal elérhető. Óriási kertjében a gyerekeket is bátran szabadon lehet engedni.

https://www.emmavillas.com/en/countryside-villas/tuscany/la-pergola-6+2/details.aspx#details

Villa Laura

Néhány lépésnyire Cortona városfalaitól található ez a különleges XVII. századi gyöngyszem, mely egy mindenre kiterjedő átalakuláson ment keresztül. Ha valakinek esetleg ismerős lenne, az cseppet sem véletlen, hiszen ebben a házban forgatták mindannyiunk egyik kedvenc filmjét, a Napsütötte Toszkánát. A birtokon található három épületben akár húsz ember is egy életre szóló élménnyel gazdagodhat.

http://villa-laura.eu/

Dimora San Jacopo

Ide akár egy nagyobb társaság is ellátogathat, mert a ház hat hálószobájában összesen 13 férőhely van. A Pisa-tól alig negyven kilométerre, Valdera városában található épület egy XVIII. századi farmház romjaira épült. A kertből csodálatos kilátás nyílik a lankás toszkán tájra. Akár pihenni, akár kirándulni támad kedvünk, itt mindenre van lehetőség, a kertben medence és még játszótér is várja a gyerekeket.

https://www.emmavillas.com/en/countryside-villas/tuscany/dimora-san-jacopo-12+1/details.aspx

Casale Fienile

Az egyik leghangulatosabb toszkán várostól, San Gimignano-tól harminc kilométerre található ez az átalakított farmház. Három folyó találkozásánál fekvő csodás táj remek kirándulásokat és elfoglaltságokat ígér. A négy hálószobában nyolc személy kényelmesen elfér.

https://www.emmavillas.com/en/countryside-villas/tuscany/casale-fienile-8/photo-gallery.aspx#gallery

Villa Cortona

Ahogy a Villa Laura, ez a farmház is a festői Cortona városában található. A környéket bejárva olyan csodás helyeket fedezhetünk fel, mint a borvidékéről híres Montepulciano. Úgy elmerülhetünk a toszkán kultúrában, hogy néhány nap alatt szinte már magunkat is őslakosnak érezhetjük.

http://www.yourtuscanvilla.com/tuscany_villa_cortona/profile.htm

Villa La Magnolia

A tradícionális toszkán stílusban berendezett épület is kitűnő és kényelmes tartózkodást ígér. Nincs is túl messze, hiszen Pisa-tól huszonegy kilométerre található. A villához egy ötezer négyzetméteres botanikus kert is tartozik.

https://www.tuscany-villas.it/vacation_rentals/140415/

Villa Carolina

Szintén egész közel található San Gimignano-hoz ez a három hálószobás udvarház, amelynek kertjéből egészen elképesztő kilátás nyílik a közeli kisvárosra. Mivel a toszkán borvidék kellős közepén fekszik, nagyszerű kirándulásokat tehetünk, és végig kóstolhatjuk a finom olasz borokat is.

https://www.tuscany-villas.it/vacation_rentals/127451/

La Vecchia Fonte

Az ősi Volterrában, az etruszk civilizáció bölcsőjében leltünk rá erre a fantasztikus villára, amely ugyan nem olcsó mulatság, de aki megengedheti magának és hajlandó rá szánni a több, mint háromezer eurót annak egészen biztosan csodálatos élményben lesz része. Mivel a házban hét hálószoba van akár három család is osztozhat ezen a meseszépen felújított udvarházon.

https://www.emmavillas.com/en/countryside-villas/tuscany/la-vecchia-fonte-12/photo-gallery.aspx#gallery

 

Aki szeptemberre tartogatta a nyaralást, annak csöndben megsúgjuk, hogy ezek közül bármelyik elérhető még. Jó utat!

Nézd meg ezt is:

 

Hangolódj Toszkánára ezzel az öt csodálatos filmmel!

Gyere és utazz velünk és ezzel az öt filmmel Olaszország legszebb régiójába, Toszkánába, ahol a mediterrán kultúra keveredik az ínycsiklandozó gasztronómiával, és a történelmi látnivalókkal. Az olasz reneszánsz bölcsője, a csizma középső szárának leghosszabb tengerpartjával (330 kilométer) rendelkező régiója …

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *